Holnaptól már játszható a Gray Zone Warfare

  • Írta: szlav
  • 2024. április 29.
  • Korai verzió
Link másolása
Nem szórakozik a Madfinger Games csapata, az ígéreteknek megfelelően fellőtték a Gray Zone Warfare korai verzióját belengető trailert, vele együtt pedig kitűzték a start dátumát is. Holnapra.

A meghökkentően részletgazdag látványvilágáról és a kőkemény realizmusáról elhíresült Gray Zone Warfare hamarabb játszhatóvá válik, mint gondoltuk volna. A milsim mögött álló csapat, a Madfinger Games előre beharangozta, hogy a következő előzetes felfedi majd az Early Access-verzió megjelenési dátumát, ez pedig meg is történt. A dátum április 30-a, azaz a holnapi nap.

Akik tehát megelőlegezik a bizalmat a kivonásos elemeket is tartalmazó PvE és PvP shooternek, azok már holnap befizethetnek Steamen a korai verzióra. A döntésben segíthet a legutóbbi alfatesztből összeollózott videó, melyben számos YouTuber, streamer és egyéb tartalomgyártó vehetett részt.

A Gray Zone Warfare hivatalos megjelenése egyébként egyelőre nem kapott dátumot, csupán azt tudni róla, hogy az elsődleges célplatform a PC lesz. Itt kontrollertámogatást is kapnak majd az erre vágyók, a konzolosok azonban egy jó darabig biztos kimaradnak a buliból.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...