Augusztus 2-án lesz a THQ Nordic Digital Showcase

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Most már biztos, hogy egész nyáron el leszünk látva játékbemutatókkal - az eddig is impozáns sorhoz ezúttal a THQ Nordic saját rendezvénye csatlakozott. Augusztus elején várható a digitális eventjük.

A Summer of Gaming még el sem kezdődött, de augusztusban a THQ Nordic saját bemutatójára is sor kerül. A THQ Nordic Digital Showcase egészen pontosan augusztus 2-án lesz magyar idő szerint este 21 órától, ám a HandyGames pre-showja már korábban elindul.

A Gothic Remake-je és a Titan Quest 2 biztosan sorra kerül az eseményen - talán már megjelenési dátumokat is kapunk hozzájuk. A kiadó további címei közé tartozik az Epic Mickey: Rebrushed, a Purple Land remake-je, illetve a Slipworks Ironworks RTS-e, a Templest Rising. Készül még náluk a Three Fields Entertainment nyitott világú kaszkadőrjátéka, a Wreckreation is.

Esélyes még, hogy a SpellForce 3-ről elhíresült Grimlore Games Project Minervája is megkapja az első gameplay bemutatóját, amely műfaját tekintve egy nyitott világú akció-RPG lesz. Nem tudni még, hogy a biztos résztvevők mellett pontosan melyik játékok kapnak helyet a bemutatón, és akkor még az új bejelentésekről nem is beszéltünk.

6.
6.
Belunt
kíváncsian várom a Gothic remake-t, anno szívesen olvasgattam az eredetiről. reméljük kevesebb big lesz benne!
amit igazán várok, az a Tempest Rising és a Spellforce 3 (az első és második részekre máig szívesen emlékszem vissza).
5.
5.
crytek
#4: Örülök neki. Még iskolában sem érdekelt interneten meg aztán legkevésbé sem ez a helyesírás dolog.
Az agy csodákra képes még ha magánhangzók sincsenek vagy a betük fel vannak cserélve is lehet érteni mit ír az ember...de hogy a vessző hiány nehézséget okoz az kemény nagyon
4.
4.
szinkron
#3: Vesszők nélkül nehezen dekódolható a mondandód.
3.
3.
crytek
Ami engem érdekel tőlük a csillio felvásárolt ip közül eddig egy se okozott csalodást.
Az említett 2 játékon kivül remélem több jóság is érkezik majd
2.
2.
Chdz
TQ2, ami érdekel, de ahogy elnézem a THQ-t az utóbbi időben, lehet kuka lesz, de lepjenek meg.
1.
1.
hedzsooo
A Gothic Remake-hez ugye kidobtak mar a CE-t, ugyhogy durva lenne ha meg most sem kapnank pontos megjelenesi idot majd hozza. A TQ2-t egyenlore jobban varom toluk, attol kevesbe felek hogy felresiklik. Egyenlore...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...