Elstartolt a Hades II korai hozzáférése

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Miután a múlt héten befejeződött a technikai teszt, máris megjelent a Hades II korai hozzáférésű változata a Steamen. A 30 eurós játék már most sincs híján a tartalomnak, az új előzetestől tutira megjön hozzá a kedved.

A Supergiant Games shadow dropolta a Hades II Early Access-változatát a Steamen, miután a technikai teszt sikerrel zárult a múlt héten. A történet Melinoë-ről, az Alvilág Hercegnőjéről szól, akinek eltökélt szándéka az, hogy megölje Kronoszt, a titánt. Boszorkányos praktikáit beveti a cél érdekében, új közelharci fegyverekkel és varázslatokkal a görög Pantheon segíti útja során. Régi baráti, mint Zeusz, Poszeidón, Demeter, Afrodité és Artemisz visszatérnek, de lesznek új arcok is Apolló és Hesztia személyében.

A fejlesztők megerősítették, hogy a korai hozzáférés legalább 2024 végéig tart majd, ugyanakkor a Hades II-nek nincs konkrét megjelenési dátuma. A teljes verzió ugyanakkor teljesebb élményt kínál csiszoltabb funkciókkal és tartalmakkal. Lesznek achievementek is és az igazi befejezésről sem kell lemondanunk.

1.
1.
hedzsooo
Azt hiszem ideje lesz hadeszeznem mar 1 pottyet ismet! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...