Mark Hamill szinkronizálja a MultiVersus Jokerét

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 9.
  • Hír
Link másolása
A május végén újrainduló játékban újra ismerős hangokkal érkezik majd Batman és Joker párosa. Hamill és Conroy már “összecsaptak” a Batman: A rajzfilmsorozatban, valamint a Batman: Arkham-játékokban.

A MultiVersus X-en leplezte le Joker visszatérését, az előzetes alapján pedig a rajongók örömmel konstatálták, hogy Mark Hamill szinkronhangjával érkezik a népszerű gonosz. Nem sokkal később – szintén egy X-posztban – azt írták a készítők, hogy hétfőn gameplay videót is kap a karakter.

Könnyen lehet, hogy ez az utolsó, hogy összeáll a Kevin Conroy - Mark Hamill páros, hiszen Conroy 2022-ben tragikus módon elhunyt. Halála előtt ugyan több felvételt is készített, így van rá némi esély, hogy a Batman: Arkham Shadow-ban is még ő fog szerepelni.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a MultiVersus május 28-án lesz majd újra elérhető. Az ingyenes cross-play játék korábban már elérhető volt egy évig korai verzióban, azonban átdolgozás címszóval levették az online térből. Május végén újra elérhető lesz PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...