A Helldivers 2 játékosai megszavazták az új fizetős Warbandet

Link másolása
Az Arrowhead CEO-ja X-en kérdezte meg a játékosokat, hogy mennyire lenne problémás, ha a közelmúlt eseményei után egy új fizetős Warband kerülne a játékba, a visszajelzés meglepően pozitív volt.

Mielőtt az Xbox ellopta volna a show-t, a PlayStation elhibázott lépésétől volt hangos az internet. A PSN-fiók kötelezővé tétele a kiadó oldaláról nemcsak a játéknak, de a fejlesztőknek is ártott, szerencsére a Sony visszatáncolt a dologtól, így az Arrowhead nekikezdhetett a károk helyrehozatalának a játékosok kegyeinek visszanyerésével.

Viszont egy live service játékról lévén szó a folyamatos bevétel fontos. Az újabb balhé elkerülése végett a stúdió feje, John Pilestedt X-n tartott egy szavazást arról, hogy mennyire lenne elhibázott lépés most élesíteni egy fizetős, prémium Warbandet. Meglepő módon a játékosok majdnem 74%-a szavazott úgy, hogy már ma, május 9-én is megjelenhet a Warband, és csak 26% gondolja úgy, hogy el kellene tolni a dolgot.

A Helldivers 2 nemcsak az élvezetes játékmenet miatt vált közönségkedvenccé, de a fenntartható live service modell és a fejlesztő Arrowhead működése miatt is, akik végig egyértelműen és nyíltan kommunikálták a fejlesztés nehézségeit és a problémákat, úgy látszik, hogy ennek a jó viszonynak köszönhető, hogy a játékosok továbbra is bizalmat szavaznak az Arrowheadnek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...