Kiszivárgott a Transformers: Reactivate nyitánya

  • Írta: osan
  • 2024. május 11.
  • Pletyka
Link másolása
A 2022-ben bejelentett Transformers-játékban az Autobotok és az Unicronok összefognak az emberiséggel, hogy megvédjék a Földet egy új fenyegetéssel szemben. Az online akciójáték első 2 perce kiszivárgott.

Ugyan a 2022-es TGA során azt ígérték, hogy 2023 nyarán kapjuk meg PC-re és konzolokra a játékot, ez csúszott, azonban most kiszivárgott az első pár perce az alkotásnak. Játékmenetet nem, de egy előre renderelt kedvcsinálót kaptunk a szivárgás képében, melyet X-en osztott meg a Transformers Reactivate Updates fiókja.

Fejvakarásra adhat okot, hogy a videó során a játék a Transformers Rise nevet viseli, azonban ez egy 2020-as felvétel, így több, mint valószínű, hogy időközben megváltoztatták a címét, sőt valószínűleg több aspektusa is a projektnek változáson esett át, így érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat. Mindenesetre érdekes a videó.

A Splash Damage műhelyében készülő alkotásban akár három társunkkal is védelmezhetjük majd a Földet, azonban több hivatalos információt nem tudni. Valamikor ebben az évben várható valószínűleg egy bétateszt, miután átkerült a játék Unreal Engine 5-re, de ennek a hivatalos bejelentése is várat még magára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...