Nem kritizálhatják a Marvel Rivalst a tartalomgyártók

Link másolása
A játék zárt alfa tesztjéhez a netes tartalomgyártók és streamerek már megkapták a kulcsokat egy NDA-vel együtt, ami kifejezetten tiltja, hogy negatív kritikával illessék a játékot.

A NetEase belső fejlesztésű hero shootere még nem kapott megjelenési dátumot, viszont a zárt alfa teszt már tart, pontosabban magyar idő szerint 2024. május 11-én hajnali 02:00 órától 2024. május 21-én reggel 09:00-ig tesztelhetik a multis játékot a szerencsés kiválasztottak. Azonban nem felhőtlen az öröm, sőt: a tesztben résztvevő játékosok olyan titoktartási szerződést kaptak, ami elég egyhangúvá fogja tenni a teszt utána megjelenő kritikákat.

Az egyik tesztelő az a Brandon “A_Seagull” Larned, aki korábbi profi Overwatch-játékosból lett streamer, így kvázi szakértőként állhat a Marvel Rivalshez. Ő osztotta meg X-en a szerződés egy részletét, ami fehéren-feketén tiltja nemcsak a szarkasztikus megjegyzéseket, de a játék összehasonlítását a versenytársaival, vagy bármilyen szubjektív, negatív kritika megfogalmazását is.

Ezek után érdekes lesz figyelni, hogy a tesztek, amennyiben lesznek, milyen stílusban beszélnek a játékról, hisz egy ilyen szerződés megszegése igen komoly következményekkel járhat. Az első értékelések valószínűleg a fenti tesztidőszak után érkezhetnek a játékhoz.

3.
3.
piskóta
Ma még csak nem lehet kritizálni, holnap már kötelező lesz dicsérni. Észak-koreai stílus.
2.
2.
petymeg2033
#1: +1

Nagyon magabiztosak lehetnek a fejlesztők is a saját termékükben, ha ilyen mértékű korlátozást raknak a szerződésbe.
Mert azt még megérteném, hogyha csak annyi lenne, hogy "lehet negatív kritika, de mindig tegyétek hozzá, hogy még csak alfa, tehát sokat változhat/javulhat megjelenésig". Így korrekt lenne, de az, hogy egyáltalán semmilyen negatív kritika, és a versenytársakkal sem lehet összehasonlítani... Ennyi erővel lehetne egy sima NDA, hogy "tesztelhetitek, de nem beszélhettek róla senkinek feloldásig"
1.
1.
Grabowsky30+
Ez mennyire ócska! Akkor minek kipróbálni, ha nem lehet róla véleményt mondani? Persze lehet, hogy tök jó játék, bár ha az lenne nem lenne ilyen szánalmas szerződés!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...