Witch & Lilies - májusban veszi kezdetét a korai hozzáférés

  • Írta: osan
  • 2024. május 13.
  • Videó
Link másolása
Kiderült, mikor próbálhatjuk majd ki a készülő dungeon crawler RPG-t, melyben két lány románcát fogjuk végig követni. Kedvcsináló trailer is érkezett a dátum mellé.

Egyszerre randiszimulátor és dungeon crawler lesz a Witch & Lilies, melyben nemcsak egy részletesen kidolgozott körökre osztott harcrendszerre számíthatunk, de egy mély kapcsolati rendszerre is, hiszen a játékmenet szerves részét fogja képezni, hogy ápolgassuk csapatunk tagjainak kapcsolatait.

Csapatunk 5 karakterből állhat, őket pedig összesen 10 féleképp fejlesztgethetjük majd, hogy milyen irányba is menjenek el. Fontos lesz átgondolni a képességeket, hiszen míg a harcosok remekelnek a közelharcban, addig például a varázslók távolról tudnak nagyot sebezni. Lényeges része lesz a játéknak a szinergia, így biztos remek lehetőséget fog nyújtani azok számára, akik szeretik megtalálni a tökéletes párosításokat.

Május 24-én veszi kezdetét a korai hozzáférés PC-n, ahol egyébként már kívánság listánkra is kerülhet a játék. A teljes, hivatalos megjelenés még várat magára, sajnos nem tudjuk mikor számíthatunk rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...