Augusztusban indul a Riddick: Furya forgatása

  • Írta: ifi5i
  • 2024. május 13.
  • Cooltúra
Link másolása
24 évvel az első rész után, immáron negyedik alkalommal tér vissza Richard B. Riddick, aki ezúttal eljut a szülőbolygójára. A Riddick: Furya címet kapott rész forgatása augusztusban kezdődik.

Vin Diesel nem csupán a Halálos iramban sorozattal vetette meg a lábát Hollywoodban, hanem a Pitch Black szériával is, melynek első része 2000-ben jelent meg. Akkor Richard B. Riddick még csak az egyik főszereplő volt, de a karakter olyan közkedveltté vált, hogy évtizedenként kapott egy-egy folytatást. A 2003-as A sötétség krónikája nagyot bukott, de a 2013-as Riddick visszahozott valamit a franchise ragyogásából.

Újabb egy évtizeddel később pedig érkezik a negyedik epizód, mely a Riddick: Furya címet kapta és augusztus 26-án kezdődik a forgatás. Diesel saját produkciós cége, a One Race Film által kiadott közlemény szerint Németország, Spanyolország és az Egyesült Királyság ad majd helyszínt a filmnek.

A hivatalos szinopszis alapján Riddick végre eljutott szülőbolygójára, ahol közel sem az a látvány fogadja, amit várt. Több Fúria is harcol a túlélésért egy szörnyeteggel szemben és bizony egyes fajtársai jobban hasonlítanak rá, mint bárki gondolta. A Riddick: Furya még nem kapott bemutatási dátumot.

3.
3.
Doomsayer
Zsír. Nagy rajongója voltam az első résznek, amit még videokazettán kölcsönöztünk ki haverokkal. És bár a második egy kicsit mellé ment, azért nem volt rossz az sem, meg azért kárpótolt a mai napig zseniális és méltatlanul elfeledett játék is az Escape from Butcher Bay képében. Aztán a harmadik film megint kemény volt és jót tett neki, hogy visszatért kicsit a gyökerekhez. Bár az eredeti elsőt nem hiszem, hogy meg lehet ugrani, azért várom a folytatást.

Játék trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WktQZap_iiE
2.
2.
Br1sk
Jöhet fasza. Nézd meg az első kettőt is jók
1.
1.
Shao Kahn
A franchize-ból, én csak a harmadik részt láttam, de az nagyon tetszett! Tudtam hogy folytatásért kiált! Nagyon várom! Remélem jövőre befut.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...