Május 17-én érkezik konzolokra az INDIKA

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 13.
  • Csúszás
Link másolása
Bár a játék már lassan két hete elérhető PC-n, a tervezett konzolos megjelenés elmaradt. A legfrissebb poszt alapján viszont még a héten elérhetővé válik a Sony és a Microsoft gépein is.

A szürreális, groteszk INDIKA a mi tetszésünket is elnyerte, azonban a 19. századi apáca története valahogy csak PC-re jelent meg május 2-án. Az eredeti tervek szerint május 8-án landolt volna a játék PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-n, viszont az INDIKA továbbra sem elérhető.

A csúszás mellett legalább jó hírrel szolgálhatunk, mivel a játék hivatalos X-oldala egy szűkszavú posztban jelentette be, hogy pénteken, május 17-én végre megjelenik a játék a fenti konzolokra. A csúszás okaira ugyan nem tért a poszt, így nem igazán lehet megmondani, hogy mi állhat a dolog hátterében.

Az INDIKA egy lázálomszerű kaland, ahol egy fiatal apácát kísérhetünk el az úton. A címszereplő Indika látomásai mellé egy egyedi útitárs, maga az ördög is párosul, így bár játékmenet terén nem ez a játék reformálja meg az ipart, a történet és annak tálalása mindenképpen megérdemli a figyelmet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...