PC-re tarthat az első Red Dead Redemption

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 13.
  • Pletyka
Link másolása
A Rockstar saját felületén belül talált marketing szövegek egyértelműen arra utalnak, hogy a játék végre valahára PC-n is elérhető lesz, ráadásul a zombis kiegészítőjével együtt.

Tavaly jelent meg PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re a PlayStation 3 korszak egyik meghatározó, nyílt világú játéka, a Red Dead Redemption, és bár egy időtlen klasszikusról beszélünk, rengeteget kritizálták a kiadást, hogy gyakorlatilag az eredeti játékot adták ki, gyakorlatilag felújítás nélkül. A megjelenés körüli negatív hangulatot csak tetézte, hogy a portolásból nemcsak a jelen generációs konzolok, de a PC is kimaradt.

A jelek szerint a Rockstart készül kiköszörülni a csorbát, és a launcherükből kinyert marketing szöveg alapján már kilátásban van a Red Dead Redemption és a kiegészítő Undead Nightmares PC-s megjelenése is. Persze, hogy ez mikor esedékes, és milyen formában, valószínűleg csak a hivatalos bejelentés után fog kiderülni.

Tekintettel arra, hogy a Red Dead Redemption 2 elérhető PC-n, valóban hiánypótló lenne ez a megjelenés, főleg, ha a játék kiaknázná a modern hardverek nyújtotta lehetőségeket, illetve ha elérhetővé válnának így a különböző modok is.

5.
5.
delphijos
#1: Persze, értem hogy kiváncsi az ember, de mitől lesz jobb ha lesz egy új trailer ?
4.
4.
White Falcon
3.
3.
Doomsayer
#2: Hát az igazat megvallva én mást nem nézek ki belőlük, csak azt. A "next gen" verziót is megúszták, úgyhogy tuti vérszemet kaptak.
2.
2.
crytek
De röhögnék ha sima port lenne nulla grafikai tuninggal. Roksztárból simán kinézem
1.
1.
ATi0021
Jöhetnek a GTA 4 felújított kiadása is. Vagy akár a köv. GTA6 trailer is. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...