Szerdán mutatják be hivatalosan az Assassin's Creed Shadowst

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A név ne tévesszen meg senkit, ez az a játék, amit eddig Assassin's Creed Red néven ismerhettünk. A hivatalos bemutatás mellé trailer is érkezik, bár úgy tűnik, hogy már kiderült, hogy mennyibe kerülnek majd a mikrotranzakciók.

Az Assassin's Creed, mint franchise X-oldala osztotta meg, hogy a szerdán hivatalosan is bejelentik majd a sorozat új epizódját, az Assassin's Creed Shadowst, ami eddig Red kódnéven futott, és a feudális japánban játszódik majd. Pontos és hivatalos részleteket holnap, magyar idő szerint május 15-én 18:00 órakor érkezik majd a játék első hivatalos trailere is.

A több főszereplős játék elsőnek hozza el a középkori Japánt a sorozatba, és úgy fest, hogy a főszereplő Yasuke alapján a korszak is elég pontosan belőhető a 16. század második felére. Persze, a sorozat mindig is hajlamos volt szabadosan kezelni a történelmi hátteret, kíváncsian várjuk, hogy a Shadows mennyire lesz hiteles.

Amire viszont nem kell várnunk, azok a játékon belül vásárolható prémium valutacsomagok árai, sőt már az érkező kiegészítők és a szezonbérlet ára is ismert. A prémium valutát, a Helix érmékre már 5 eurótól kezdve lecsaphatunk, ezért cserébe 500 érmét kapunk. Az egyes kiegészítők 25, míg a szezonbérlet 40 euró lesz, viszont ezek mind megjelenés utáni tartalmak lesznek. Az Assassin's Creed Shadows 2013 óta az első játék lesz a sorozatban, ami nem jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A szerdai bejelentésen kívül a június Ubisoft Forward műsorán láthatunk még többet a játékmenetből, a tervek szerint pedig az idén ősszel jelenik majd meg.

3.
3.
KopyAti
Miért nem lehet forintban kiírni az árakat?
2.
2.
Br1sk
#1: Az ubisoft nem érti meg hogy mindenki scifi rts-t vár az assassins creedből. És már egy motorversenyzős spin off is kellet volna vagy 5 évvel ezelőtt. De annyira tudom hogy ez a rész is olyan lesz mintha ebbe a frenchizeba tartozna. Mikor jön már meg az eszük?
1.
1.
Merőkanál
Mármint a “ legújabb átskinezett részt “
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...