Megalopolis - lehengerlően fest Coppola új filmje

  • Írta: szlav
  • 2024. május 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A legendás rendező élete legnagyszerűbb filmjeként jellemezte a Megalopolist, melyhez megérkezett a legújabb hivatalos előzetes. A film a héten a cannes-i fesztiválon debütál majd.

Francis Ford Coppola, az Apokalipszis most és A Keresztapa legendás direktora a munkássága csúcsának nevezte a Megalopolist. A 85 éves rendező mintegy 120 millió dollárt fektetett a saját kasszájából az idén mozikba kerülő produkcióra, melynek első vázlatait már a 80-as években papírra vetette. Csütörtökön, a cannes-i filmfesztiválon lesz esedékes a korai premier, előtte azonban a nagyközönség is kapott egy friss előzetest a római birodalom párhuzamaival átszőtt grandiózus utópiatörténetről.

Coppola íróként, rendezőként és producerként áll a film élén, melynek színészgárdája is igen impozáns. A főszerepet betöltő Adam Driver, mellett Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel, Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Laurence Fishburne, Talia Shire, Jason Schwartzman, Kathryn Hunter, Grace VanderWaal, Chloe Fineman, James Remar, D.B. Sweeney és Dustin Hoffman is feltűnnek majd a vásznon.

2.
2.
White Falcon
Mindenképp moziba nézős film. Már csak azért is, mert meglehet ez lesz az utolsó Coppola film.
1.
1.
hedzsooo
Hat ez bizony moziban nezos lesz min. 1x! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...