Jar Jar Binks színésze Jedi John Wick filmet készítene

  • Írta: szlav
  • 2024. május 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A galaxis legidegesítőbb gunganét és újabban Kelleran Beq Jedi mestert alakító Ahmed Best egy abszolút őrült ötlettel állt elő. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szeretnénk, hogy megvalósuljon az elképzelése.

Ahmed Best bő húsz éven át kapta a savat Jar Jar Binks miatt, a Star Wars rajongói közössége azonban mára nemhogy megbocsátott az ügyetlen gungant alakító színésznek (végtére is nem ő írta a forgatókönyvet), de hatalmas örömmel fogadták a visszatérését is a The Mandalorian harmadik évadában, melyben az úriember Kelleran Beq mestert alakította néhány rövid jelenet erejéig.

Best most a ComicBook.com-nak nyilatkozott a visszatérésének élményéről, elárulva azt is, hogy ha rajta múlna, ő sokkal vadabb sztorikat is el tudna képzelni az újdonsült karakterével. A színész szívesen látna például egy John Wick-jellegű filmet Kelleran Beq-kel a főszerepben - minimális dialógus, tömény intenzív akcióval!

"Le szeretnék forgatni két órát, amiben fénykardok és az utamban álló emberek szerepelnek. Imádnám, ha valami hasonlónak a részese lehetnék, mert a The Mandalorianhez forgatott akciójelenetekben látottak csak az 1 százaléknak a tizede, amire képes vagyok!" - magyarázta Ahmed Best, abba talán kevésbé belegondolva, hogy a rosszfiúk halomra mészárlása is egyenes út a sötét oldal felé.

Ahmed Best azzal az infómorzsával folytatta, hogy Kelleran Beq harci stílusát a filippinó küzdősportok ihlették. A színész rávilágított, hogy a Jedik technikái általában a japán szamurájok harci stílusából merítenek ihletet, ám a filippínók a történelem során elbántak a szamurájokkal és a spanyol megszállókkal is. Best ezeket a kevésbé ismert, de nagyon is forradalmi fegyverhasználati technikákat vinné szívesen a vászonra, megemlítve azt is, hogy ezek a mozdulatok tették híressé Bruce Lee jeet kune do harcművészeti stílusát is.

2.
2.
White Falcon
Jó lenne dehát... Disney... -.-"
El tudnék képzelni egy legalább 16-os besorolású "sötétebb" hangvételű SW-t, de mivel a Disney elsődleges célpontjai a gyerekek, ezért tündérmesét csináltak belőle. Ebből se lesz semmi, mert jajj az "túl durva és erőszakos lenne"... Az utolsó SW ami nekem személy szerint tetszett az a Sithek bosszúja 2005-ből.
1.
1.
Dark_Temptation
amíg egy vicc woke disney-nk van, addig ne is számítsunk ilyenekre... csak a pc bullshit star wars filmek és sorozatokra... pedig mennyire jó lenne. annyi potenciál van ebben a franchiseban....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...