Az Amazon zöld utat adott az élőszereplős Tomb Raider TV-sorozatnak

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Fallout után egy újabb népszerű játékből, a Tomb Raiderből készít élőszereplős TV-sorozatot az Amazon Prime Video. Az adaptáció felett az elismert Phoebe Waller-Bridge fog bábáskodni, de a premierdátum még nem ismert.

Az Amazon emeli a tétet és a Fallout-sorozat sikere bizonyítja, hogy megéri számukra népszerű videojátékokból élőszereplős TV-adaptációt készíteni. A sort a Tomb Raider folytatja, melynek showrunnere a népszerű brit színésznő, forgatókönyvíró és producer, Phoebe Waller Bridge lesz, aki Fleabagért Emmy-, Golden Globe- és BAFTA-díjat nyert. Szóval kijelenthetjük, hogy értő kezekben van a projekt, hiszen a hölgy íróként és producerként is kiveszi a részét a munkálatokból.

"A sorozat az ikonikus Tomb Raider videojáték-frencsájz alapján a világhírű régész és kalandor, Lara Croft kalandjait követi nyomon." - olvasható az Embracer száraz közleményében.

További jó hír, hogy a gyártásban a jelenlegi játékfejlesztő, a Crystal Dynamics is közreműködik az Amazon MGM Studios-szal közösen és világszerte több mint 240 régióban mutatják be a Prime Videón.

Waller-Bridge szerint, "Ha mindezt elmondhatnám tinédzserkori énemnek, hogy ez megtörténik, azt hiszem, felrobbanna az örömtől. A Tomb Raider életem jelentős részét meghatározta, és hihetetlenül kiváltságosnak érzem magamat, hogy ilyen szenvedélyes munkatársakkal mutathatom be a televízióban. Lara Croft sokat jelent nekem, ahol sokaknak is, alig várom, hogy részt vegyek a kalandban."

Nem ez az egyetlen adaptáció a Tomb Raider alapján, ne felejtsük el, hogy a Netflix egy animációs sorozaton is dolgozik.

6.
6.
DragonBleacPiece
#5: kedves grabowsky úr vettük a kérést és máris készítjük az implantátumokat!
5.
5.
Grabowsky30+
#1: Alicia nekem tetszett, mint Lara, de azért egy kis cicit növeszthetne, hogy hiteles legyen az adaptáció! :D
4.
4.
Robilluma
Jean-Claude van Damme lesz hosszú hajjal. A Tökéletes célpontban a nyilazás is jól ment neki, ha jól emlékszem xD
3.
3.
crytek
"ne felejtsük el..." Sajnos nem lehet ,mert msot is emlékeztetnek rá ere a gyalázatra
2.
2.
Doomsayer
#1: Kate Beckinsale kéne. De nem hiszem.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom! De kiváncsi vagyok ki alakítja majd Larát? Alicia Vikander hajlandó még rá, vagy már nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...