Nintendo Switch Online - 3 Game Boy-játékkal bővül a kínálat

  • Írta: osan
  • 2024. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Nintendo bejelentette, hogy 3 Game Boy-játék is érkezik májusban a Nintendo Switch Online előfizetéses szolgáltatásába; a felhasználók egy Super Mario-játékot, illetve 2 további címet is kapnak.

3 Game Boy-játék érkezik a Nintendo saját előfizetéses szolgáltatásába: a Super Mario Land, az Alleyway és a Baseball. Mindhárom cím elérhető a Game Boy-könyvtárban, ami az alap előfizetéssel is hozzáférhető, mely a felhasználóknak havi 4 dollárjukba kerül, vagy 3 havonta 8 dollárba.

A Super Mario Land az első olyan Mario-játék, melyet nem Shigeru Miyamoto mester készített. A történet szerint a jól ismert vízvezeték-szerelőt követjük ugyanúgy, ahogyan a bizarr Sarasaföldön keresztül vezeti kalandja, hogy megmentse Daisy hercegnőt Tatangától, az űrlény megszállótól.

Míg a Baseball könnyen kitalálható mód egy sportjáték és maximum ketten tudunk vele játszani, addig az Alleyway egy Breakout-klón, mely során az alul elhelyezkedő panellel kell visszalöknünk a golyót úgy, hogy minél több cseréprácsot elpusztítsunk. A játékok május 14-től elérhetők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...