Megérkezett az Assassin's Creed: Shadows filmes előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 15.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft az ígéreteknek megfelelően élesítette a feudális Japánban játszódó Assassin's Creed: Shadows bemutatkozó előzetesét. Sajnos vagy nem, gameplay pillanatokat még nem láthatunk benne, de a hangulattal nem lesz gond.

Szinte minden pletyka beigazolódott a korábban Codename Red munkacímen futó játékról, amely a középkori Japán vérzivataros időszakában játszódik, és ezúttal két főszereplőt is irányíthatunk benne. Egyik hősünk Yasuke, egy színes bőrű szamuráj, aki egy rabszolgahajót ért támadás egyetlen túlélője. Őt azonban kimenekítették és Nobunga vezetésével elsajátította a busidót.

Naoe kezdetben Yasuke ellensége, ám a közös céljaik mégis egymás mellé sodorják őket, és szövetségesekké vállnak Japán újraegyesítése végett. A hölgy mozgékonyabb és lopakodásban jártas, hiszen egy shinobi, aki kilőhető kampójával a nehezen elérhető helyekre is felkapaszkodhat.

Számos valós történelmi személyiséggel összefutunk az Assassin's Creed: Shadowsban, amely 2024. november 15-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Szezonbérletet is válhatunk hozzá 40 euróért, amivel két későbbi sztorikiegészítőhöz férhetünk hozzá.

A 70 eurós sztenderd kiadás mellett választhatunk két különleges kiadás közül is, az előrendelők pedig megkapják a Thrown to the Dogs című bónusz küldetést. A 110 eurós Gold Editionben az alapjáték mellett háromnapos korai hozzáférést is kapunk, illetve miénk a szezonbérlet is. A 130 eurós Ultimate Edition mindezt megfejeli még az Ultimate Pack-kel, amely egy Sekiryu karaktercsomagot, Hideout Pack-et, öt képességpontot, valamint a Red Dragon filtert is tartalmazza a fotómódban.

Habár mozgásban még nem láthattuk az Assassin's Creed: Shadows-t, néhány screenshotot azért mutatunk róla:

16.
16.
crytek
#15: Akkor egyszerű a dolog én nem vagyok egyenlő sokmillió vásárlóval akiknek tetszik és megvették ami miatt minden része sikerese :)
15.
15.
zoli12i
#14: Te minden retek xart szeretsz, így nem releváns a véleményed.
14.
14.
crytek
#12: Ja és az meg se forduljon még véletlenül se a fejedben hogy jó game az AC és azért fogy... Mindegyik rész jó volt. Valahogy az AC-el nem igen tudtak eddig mellé lőni.
13.
13.
Doomsayer
#12: De amúgy nem is csak az a baj, ami nyilvánvaló és hogy minden rizsa ellenére senki nem akar ilyen játékkal játszani, erre rájön az is, hogy ilyen hozzáállással készült játékkal sem mindenki akar játszani. Hozzájön mindezekhez a Crew 1 lekapcsolása is, meg az Ubi bölcs nyilatkozata, hogy a játék csak egy kölcsönzés és nem a tulajdonod. Az emberek tombolnak a kommentekben, mert a hülye Ubi magára haragította az egész internetet.

És hát nyilván aki nem "internet" az megveheti még a játékot, de a többiek meg úgy vannak vele, hogy jogi szövegtől függetlenül:
"Ha a vásárlás nem jelenti azt, hogy a tulajdonom a játék, akkor a torrenten letöltés nem lopás" - hiszen pont a vásárlásommal lop meg engem a kiadó.

Rég rossz, ha valaki ezért pénzt ad, de az a durva, hogy én legalább 15€ nettó órabért kérnék érte, hogy én játsszak vele.

Egyébként 190E like és 240E dislike 17 óra alatt.
12.
12.
zoli12i
#11: Következtetést nem fognak levonni. Kibaszottul jól fog fogyni(sajnos), csak mert AC.
A polgárpukkasztás még kapóra is jöhet nekik.
11.
11.
Doomsayer
#8: 193E Like 214E dislike 14 óra alatt.
10.
10.
JohnSpartan
Az Assasin Creed széria a 3. rész után nekem megszünt létezni...

Az Ubifos olyan szinten taccsra vágta hogy ha fizetnének sem játszanék velük! Szánalmas hogy ezeket a szarokat valaki megveszi és támogatja őket hogy csak így tovább!
9.
9.
White Falcon
Teljesen mindegy milyen lesz, vinni fogják mint a cukrot, mert hát mégiscsak "ácé"...
8.
8.
Doomsayer
122E like 43E dislike két óra alatt.

Egy tanács: ne rendeljétek elő.
6.
6.
hedzsooo
#4: Koztudott, hogy a feka szamurajok voltak a legmenobbek (van 1ebkent 1 nagyon jo anime is errol), meg ugye a legszokvanyosabbak, legaltalanosabbak Japanban! :)

En is unom mar ezt a xaros kavarast, hogy hol 1 europainak, vagy amcsi fehernek, hol 1 afronak kell a legszuperebbnek lennie Japanban (is)/a tavol kelet osszes orszagaban... Nehogy mar veletlenul mind japan szereplo lehessen Japanban, mert ugy biztosan kevesebb fogyna a jatekbol v. ha politikailag nem eleg trendi, vagy nem tudom mi ez mar tenyleg de a konyokomon jon ki, persze nem csak ez... A kokemenyen eroltetett ferfias nokkel/noies ferfiakkal is elegge kirazatjak a hideget egyes fejlesztok/kiadok... Es ez mind csak a jeghegy csucsa ugye
5.
5.
ATi0021
Ubisoft? Miután a Crew 1-et csak úgy elvették, hát kétszer is meggondolom veszek-e bármit is ami onnan jön.
4.
4.
MikeHock
3.
3.
Daniel21
Ha tényleg olyan lesz, mint a Mirage volt, nem érzem indokoltnak azt a 70 eurós árat érte... Na majd meglátom...
2.
2.
Nate Hope
#1: Inkább olyan lesz, mint a legutóbbi rész, a Mirage.
1.
1.
Shao Kahn
Ha jól sejtem ez nem lesz olyan nyílt világú és milliónyi küldetéssel rendelkező, mint az Odyssey és a Valhalla volt, ugye? És azt is jól sejtem, hogy lopakodni ebben kötelező lesz? Mert ha teljesen olyan lenne, mint az Odyssey és Valhalla, akkor tutira megvenném. Remélem nem lesz olyan gyenge, mint az AC:Mirage.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...