Gyorsan feledésbe merült a The Finals

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 15.
  • Hír
Link másolása
Már a Nexon is elismerte, hogy az Embark Studios free-to-play lövöldéje nem az elvárásoknak megfelelően teljesített, de hisznek abban, hogy a játékosok érdeklődését újra fel tudják kelteni a The Finals iránt.

Decemberben nagy oktánszámmal pörögve rontott rá a játékos közösségre az Embark Studios free-to-play lövöldéje, a The Finals, amely nem sokkal később 250 ezer egyidejű felhasználót is fel tudott mutatni egyszerre a Steamen. A Nexon nagy reményeket táplált az online shooter iránt, ám a lendülete sajnos elég hamar megtorpant.

A kiadó megerősítette, hogy a The Finals nem teljesítette a kitűzött célokat, de folyamatban van a munka annak kiderítésére, hogy ez miért van így. Magyarán, még a Nexon sem tudja, hogyan tudná felkelteni az érdeklődést a játék iránt.

A Season 2 márciusi startja ugyan egy rövid ideig növekedést hozott a játékosszámban, de a végül gyorsan kiürültek a szerverek és a bevételek sem a tervek szerint alakultak. Az Embark a koreai Live Operations csapatával együttműködve dolgozik a kulcsfontosságú problémákon (beleértve a csalókat). A The Finals sikertelenségét a kiadó portfóliójába tartozó más címek eredményei "részben ellensúlyozzák".

Reméljük, ez még nem a történet végre, és a The Finals hamarosan újra szárnyra kap.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...