Senua's Saga: Hellblade II - összefoglaló a történetről

  • Írta: szlav
  • 2024. május 16.
  • Videó
Link másolása
Néhány nap múlva folytathatjuk Senua tragikus történetét, előtte azonban nem árt felfrissítenünk a korábbi események emlékeit. A Ninja Theory egy ötperces videóval készült erre.

A jövő héten újra felkiáltanak Senua belső hangjai, hiszen hosszas várakozás után végre megérkezik a Senua's Saga: Hellblade II. A száműzött, majd tragikus körülmények közt hazatért viking harcosnő a poklot is megjárta a szerelme és önmaga megváltásáért, a története azonban ezzel koránt sem ért véget. Egyelőre mi is csak izgatottan várjuk a folytatást, előtte azonban érdemes felfrissíteni az emlékezetünket az eddig történtekről.

A legjobb persze az, ha elsőkézből, a Hellblade első részét (újra)játszva készülünk a folytatásra, második befutóként viszont a Ninja Theory által megosztott történetösszefoglaló videót ajánljuk. Druth narrációjával és némi vésett-faragott piktográfiával kísérve kapjuk meg az emlékeztetőt. Íme:

A Senua's Saga: Hellblade II május 21-én érkezik Xbox Series X/S-re, PC-re és az Xbox Game Pass kínálatába.

11.
11.
Csoki80
#9: +1. hát én 35 éve játszok, elvont dolgokkal is ez egy nulla. Csak azért tudják eladni mert a többi is az. 20 évvel ezelőtt fölgyújtották volna a stúdiót a fejlesztőkkel együtt... A grafika nem minden.
10.
10.
crytek
#9: Az ilyen jellegű betegségekkel az a baj hogy a normális ember ép ésszel fel se tudja fogni fogni min megy keresztül az ember aki beteg.
Nekem pl a munkehelyen volt egy mérnők főnököm jókat beszélgettem vele poénkodtunk stb remek ember volt. Az egyszer kaptuk a hírt fejbelőtte magát.. Szóval ezt bemutatni hogy egy ilyen ember min megy keresztül ráadásul egy játékban hát ...biztos lehet több féle megoldása de ez egynek bőven jó. És sajnos pont ez a game veszte is mivel ez a dolog nem igen vonz sokakat.
9.
9.
DragonBleacPiece
#7: az a baj hogy az ötlettelenség van a mentális betegség bemutatására fogva, pl vampire the masquerade redemption 25 éves játékban jobban volt prezentálva a vér utáni folyamatos vágy
8.
8.
Doomsayer
#6: Hát jó, de ez tényleg személyes dolog. Mindenki más élményt várhat el egy játéktól éppen aktuálisan. Számomra pl egy COD nem minősul játéknak, mert ugyan azokon a pályákon vannak és csak futnak, ugrálnak és a képernyő közepére próbálják tenni a másikat és kattintanak egyet. Konzolon meg ugyan ez, csak automata célzással.

Nagy dolog, aztán mégiscsak sokan játéknak tartják és szeretik a COD-ot.

Most ez a Seuna atom rotty grafikán, ökör nagy TV-n, HDR, Dolby Atmos földrengés szintű hangrendszeren, kemény grafika, ray tracing és egy jó sztori + mindez max 6-8 órában lehet egy életre szóló élmény is. Kijöhetett volna most is, és akkor a hosszú hétvégén le lehetne játszani.
7.
7.
crytek
#6: Egy mentális betegség bemutatása game formában. Nincs ezzel semmi gond. Neked ez unalmas. Valakinek meg a 10/10-es nonplusszüber csucsima... sose lesz egy game (vagy film, étel, bármi ami létező) mindenkinek jó
6.
6.
Csoki80
Azon kívül, hogy jól néz nem tartom játéknak. Megy az ember motyog egyfojtában valamit az a sötét nő aztán keresgélni villogó izéket. Szörnyű és unalmas...
5.
5.
crytek
#4: Ezt sose tudjuk meg.Mivel eleve ms no eladási adat és fejlesztési költésgeket se tudunk.
Ezért kell kiadni ps-re is minél előbb pláne mivel ez egy rétegcím amit öngyilkosság bezárni.

Én sajnálnám nagyon ha kukáznák őket.Nem értek a szakmához de ilyenkor ha pl a ms bezárja őket maguktúl nem tudnak újra megnyilni függetlenként?
4.
4.
norbi27
#3: 159. a top seller listán.
Valahogyan "elfelejtették" marketingelni a játékot. Kb három hete szinte nulla reklám, miközben kedden jelenik meg. Pár napja egy pszichózisos videó (kit érdekel, ugyanilyen videó volt az első résznél is), most meg hogy az előző játékban mi történt. Nagyon rejtegetik a játékot, nyilván okkal.
Review-kat is csak megjelenés napján lehet közölni.
Hatalmas anyagi bukás lesz. A Ninja Theory se biztos, hogy sokáig létezik még...
3.
3.
crytek
#2: "sehol nincs pl steamen se a legtöbb eladási listában"

Nem számoltam meg egyesével de görgetés alapján nincs bent a top 100-ban.. Holott egy másik game passos cucc a macskás meg jóval előrébb van :)
2.
2.
chris8800
#1: hi. steamen ott van, máj 21. üdv.
1.
1.
crytek
Hát igen. Ezt nagyon hamar ki kell hozni ps-re is majd majd mindjárt megjelenik azt sehol nincs pl steamen se a legtöbb eladási listában..Mondjuk ez várható volt ilyen rétegcímnél. De ha akarnak bevételt max fél év után kihoznám ps-re is ahonnan még kaparhatnak pár száz K eladást
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...