Végre itt van a Starfield májusi frissítése

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 16.
  • Letöltés
Link másolása
A megjelenés óta a legnagyobb frissítését kapta meg ma a Bethesda sci-fi szerepjátéka, amely rengeteg új, életminőséget javító funkciót hoz a játékba. Módosíthatjuk a nehézséget és konzolon is testreszabható lett a teljesítmény.

A masszív májusi update friss tartalmakat nem hoz magával, számos testreszabási funkciót annál inkább. Akik eddig küszködtek a csillagközi harcok során, de túl könnyűnek találták a gyalogos összecsapásokat, most szabadon módosíthatjuk azok nehézségét. Akinek a Very Hard szint sem okozott eddig különösebb kihívást, és ki vannak éhezve intenzívebb élményre, nyugodtan válthatnak az új Extreme nehézségre is.

Akik Xbox Series X/S-ne játszanak, mostantól választhatnak 30, 40 vagy 60 fps-es mód vagy a korlátlan képfrissítés között, feltéve, ha VRR-kijelzőkkel rendelkeznek, melyek képesek 120 Hz-re. Most már a vizuális minőséget előnyben részesíthetjük a jobb teljesítménnyel szemben, vagy fordítva.

Ezen kívül számos bugot gyomtalanítottak a Bethesda srácai, főleg azokat, amelyek egy-egy küldetés során borzolták a kedélyeket. A javítások teljes listája igen terebélyes, meg sem próbálkozunk azzal, hogy részletezzünk mindet. Lassan, de biztosan haladunk a Shattered Space kiegészítő őszi megjelenése felé - addigra talán az alapjáték is csiszolt lesz.

2.
2.
Extol
Ebből sokára fog kikerekedni egy No Man's Sky szintű sztori. Inkább soha.
Bethesda jobban tenné, ha elengedné ezt a kudarcos időszakot és minden erőforrást ráfókuszálna TES VI-ra, miközben legalább negyedére leviszi a Starfield árát, arra a szintre amit ér.
1.
1.
Kamukaze
Annyira aranyosak ebben a videóban <3 !!! Mennyire látszik a 0 színészi tehettség és az, hogy mit kellett a párbeszédek szereplőinek előadni :D Végül is ha a CDPR megteheti az évek alatti fejlesztést, akkor miért is hurcolnánk meg érte a Bethesdat?! Puszi a pociukra :*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...