Deadlock - hero shootert készít a Valve

  • Írta: szlav
  • 2024. május 18.
  • Pletyka
Link másolása
Amikor azt hittük, hogy az Overwatch-klónokat kinyírták a battle royale játékok, a zsáner újult erővel tért vissza. A Valve is beszáll a versenybe, mégpedig a Deadlock című játékkal

Az Overwatch 2 be nem váltott ígéretei sokak szemében elúsztatták a játékot, ám ezzel az "üresedéssel" és a battle royale zenitjének az elhagyásával újra megjelent az a piaci rés, amit a Marvel Rivals, a Star Wars: Hunters, bizonyos fokig a Valorant és az xDefiant, legújabb kihívóként pedig a Deadlock hivatott betölteni. Ezt az új, eddig sosem hallott címet pedig nem más fejleszti, mint a Valve, akik nem dobálnak gyakran piacra új játékokat, amikor viszont megteszik, mindenképp érdemes rájuk figyelni.

Gaben és a haverok még hivatalosan nem leplezték le a játékot, ám a pletykák szerint már javában zajlanak a korai alfatesztek, a nagy bejelentés pedig itt van már a küszöbön. Ezt pedig nem holmi pletykaként adta elő X-en a mókás nevű Gabe Follower fiók, hanem egy sor screenshottal együtt!

Az illető a posztjában négy screenshotot is megosztott a játékról, kettőn hagyományos játékmenetet, egy képen az egyik pálya részleteit, a negyediken pedig az egyik hős, Grey Talon karakterleírását és képességeit láthatjuk. A kissé rajzfilmes, színes-szagos grafikával ellátott játék érdekessége, hogy TPS nézetben lesz játszható, csakúgy, mint a Marvel Rivals. Nyilvánvalóan a Valve szakemberei is rájöttek, hogy könnyebb úgy skineket eladni, ha az ember látja is a saját karakterét.

További érdekesség, hogy a 6v6-os felállású meccsek viszonylag nagy térképeken zajlanak majd, melyeken több "lane" is található, hasonlóan a mobákhoz. A szivárgások tower defense mechanikákról is beszámolnak, így a hasonlat valószínűleg tényleg helyt álló.

6.
6.
Extol
#5: Nap egy étkezés kiváló lehetőség arra hogy évente járjál epekő eltávolításra
5.
5.
Doomsayer
#1: Igazából nem olyan nagy dolog, mint ahogy sokan gondolják.

- Ha valaki vedel, akkor azt abbahagyja (bár szerintem Gaben nem vedelt)
- Elhagyja a szénhidrátot és a cukrot az étrendjéből (és egészséges, tápláló dolgokra cseréli)
- Valamint egyszer, vagy kétszer eszik mértékkel egy nap (pl reggel 8-kor és délután 2-kor)
- Egy nagyon minimális mozgást fenntart (ha mást nem, akkor napi séta)

Akkor ettől mindenki le fog fogyni úgy, hogy nem éhes. Nem nagy rejtély: ha nem mérgezed és gyilkolod a májad, akkor marad ideje feldolgozni a kaját, amit bevittél. Egyszerűen nem kell óránként megzabálni egy falatot és akkor nem lesz az egekben a vércukrod 24 órában, mert amíg fent van a vércukor, addig nem tud fogyni a zsír még a legkeményebb training mellett sem. Ha pedig alap szinten van a vércukor, akkor alapból a zsírt "eszi" a tested.

Barátnőm műkörmösét nem hittem el, több, mint 70 kilót fogyott így másfél év alatt. Tehát a félreértéseket elkerülve: nem úgy kell fogyni, hogy megveszem az éves kondibérletet és minden tömegnövelő proteint, aztán zabálom a rizst és a csirkét éjjel-nappal, de lehetőleg 10 kilót naponta, mert kell és közben bejárok a terembe telefont nyomkodni, meg iphone fülhallgatót reklámozni. Arról nem is beszélve, hogy az a fehér rizs, ami azért fehér, mert totál feldolgozzák és minden létező tápanyagot kivesznek belőle, kb csak annyiban különbözik a masszív alkoholizmustól, hogy nem leszel tőle részeg, de ugyan olyan üres és értelmetlen kalória, mint a sör. 2022 árpilisától novemberéig én is 27 kilót fogytam így lazán és vidáman nulla sportolás (csak napi egy óra séta) mellett és eltűnt az egész pocim.

Most már alkalom adtán, ha elém tesznek egy rántott húst (vélhetőleg mérgező növényi olaj és fehér liszt felhasználásával), illetve hozzá a sült krumplit (mérgező növényi olaj+maga a burgonya=keményítőhalmaz és a keményítő=cukor a négyzeten), akkor is lazán megeszem, mert semmi bajom nem fog töle történni és nem hízok be két kilót tőle. De ha valaki dagadt, vagy csak nagy a bele, akkor jó eséllyel már amúgy is a prediabétesz állapotában van és az inkább jobban teszi, ha már mindenképp rántott húst akar, hogy ha salátával, vagy zöldségkörettel eszi. (Mondjuk ideális esetben retek, paradicsom, de brokkoli, karfiol (vagy más keresztes virágúak), stb ilyesmik, és semmiképpen nem rizs, burgonya, kukorica (és egyebek, amik keményítőből állnak).

Szóval ha ez a Gaben-nek az eszébe jut, akkor ülő irodai munka és gaming mellett is fogyni fog és még a kevés pénze sem fogy.
4.
4.
Nothing
#1: Dollármilliomos a csávó, kb. egy teljes plasztikai sebészet nyílik a nappalijából, ha akarja. :)
3.
3.
Extol
Ooh Gaben papa "megajándékoz" minket egy új játékkal! Hát ennél jobban nem is indulhatott volna a hétvége! Aztabetyárját!
2.
2.
crytek
Remek hír. Egy emberként éljeneznek a valve fanok, mert az biztos hogy mást nem is vártak tőlük..
1.
1.
Kamukaze
Azta mindenit oO mikor fogyott így le a ValveMalac? Grat neki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...