MultiVersus - így működik a PvE-mód

  • Írta: szlav
  • 2024. május 18.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén újra ringbe szállnak a Warner Bros. legkülönbözőbb figurái, ráadásul a kompetitív PvP mellett ezúttal már egy PvE játékmódot is kapunk. Lássuk, milyen kihívást nyújtanak majd a Riftek!

Mint minden tisztességes brawler, úgy a MultiVersus is akkor csillog igazán, ha a játékosok egymást püfölhetik a mérkőzéseken, az pedig már a korai verzióban is látszott, hogy ezen a téren nagyon rendben van a játék. Egy év szünet után most alaposan átalakítva tér vissza a bunyós játék, az egyik legnagyobb újítást pedig a Rifts névre hallgató PvE mód jelenti majd. Ehhez kaptunk ma egy elég kaotikus gyorstalpalót.

A szóban forgó Riftek gyakorlatilag egy folyamatosan frissülő és bővülő PvE kihívássorozatot takarnak, melynek nekieshetünk majd egyedül vagy párban is. Ezek a meccsek jelenthetnek majd egyszerűbb botos mérkőzéseket, karakterekre szabott ügyességi kihívásokat, de apró történeteket tartogató, egészen elborult minijátékokat is. Egészen változatosnak tűnik a paletta, a Riftek kipróbálása pedig már csak azért is ajánlott lesz, mivel itt is különféle ajándékok, fejlesztések üthetik a markunkat.

A fentiek mellett egy vadiúj karakter is bemutatkozott. Banana Guard az Adventure Time rajongói számára lehet ismerős, egy rövidke leleplező trailer erejéig pedig a lándzsával hadakozó banán képességeit is lecsekkolhatjuk:

A MultiVersus továbbra is free-to-play címként május 28-án tér vissza. A játék PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...