Launch traileren a Senua's Saga: Hellblade II

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 20.
  • Videó
Link másolása
A várakozásnak végre vége, a holnap megjelenő játék egy utolsó, gyönyörű és felkavaró előzetest kapott, amelyben a kaland kulcspillanatai elevenednek meg a szemünk előtt.

A Ninja Theory nagyjából 7 éven át fejlesztett játéka holnap végre a nagyérdemű számára is elérhetővé válik, és az alkalomhoz dukál még egy utolsó trailer. A pszichózistól szenvedő viking lány történetének folytatása nemcsak pokoljárás, de bosszúhadjárat is lesz egyben.

A játékot sokan kritizálták, hogy konzolokon csak 30 fps-sel fut majd, illetve a hosszát is sokan negatívumként kezelték, viszont ha ez egy jól kidolgozott, művészi értékekkel bíró, tömör élményt nyújt, akkor a fentiek bőven megbocsájthatók. És hogy így van-e? Holnaptól bárki megtapasztalhatja PC-n és Xbox Series X/S-en, illetve az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető.

3.
3.
hedzsooo
#2: ...Igen, amolyan depis jatek, nem mindenkinek valo az is biztos... De akit erdekel a tema, v. szerette az elso reszet az szerintem ezt is imadni fogja
2.
2.
Doomsayer
Nekem eddig kimaradt az első rész mert amikor megjelent, akkor virsli volt hozzá a gépem, az óta meg nem foglalkoztam vele. De ma reggel hirtelen felindulásból feldobtam és egy hosszabb szünettel ebéd körül a végére is értem ma (8 óra). Mondjuk kicsit szerkeszteni kellett az engine.ini és egyéb file-okat, hogy teljes grafikán ne legyen benne film grain, chromatic aberration és motion blur, mert külön nem lehetett kikapcsolni... De szeritnem elég súlyos játék volt és nekem tetszett. Komoly utazás volt ez ma és most már várom a következő részt, ami holnap jelenik meg. Nem nézem ki belőle, hogy ne lenne kemény és súlyos :)
1.
1.
hedzsooo
PC-s Game Pass-ben is benne van, mar elerheto a letoltese. (A 99.9%-a a jateknak letoltheto, a maradekot, pl. az exe file-t ugye majd kapjuk hozza a pontos mejelenese idopontjaban.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...