A Death Stranding 2 fejlesztése új szakaszba lépett

  • Írta: osan
  • 2024. május 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Jól halad Kojima készülő műve, a Death Stranding 2. Befejeződött a filmezés, a felvételek kész vannak és most jöhet az „igazítási fázis”, ami nagyjából 1 évet fog igénybe venni – derül ki a Famitsu legújabb riportjából.

A Famitsu legújabb riportjából (az Automaton Media fordításával, a Gamesradar+ cikkéből) kiderült, hogy Hideo Kojima egyik készülő alkotása, név szerint a Death Stranding 2 új szakaszba lépett, hiszen befejeződtek a forgatások és egy „igazítási fázisba” lépett a projekt, ami nagyjából egy évet fog igénybe venni.

Kojima ezt úgy hozta nyilvánosságra, hogy egy nemrég adásba került rádiósműsor felvételére a Death Stranding 2 jelenleg zajló fejlesztésének beöltözve ment el. Kojima elmondása alapján nagyjából egy év lesz az „igazítási fázis”, mely során valószínűleg a játékmenetet finomítják, illetve vizuális elemeket políroznak közel tökéletességig.

Ez azt jelenti, hogy 2025 második feléig biztos nem fogjuk megkapni a Kojima Productions következő kalandját, de addig megmarad nekünk a februári előzetes, melyben minden eddiginél grandiózusabb tájakat, gyönyörűen részletes emberi karaktereket láthattunk majd’ 10 percen keresztül.

2.
2.
csoki0619
#1: Mit nem értesz? Beöltözött Death Stranding 2-nek.
1.
1.
Doomsayer
"rádiósműsor felvételére a Death Stranding 2 jelenleg zajló fejlesztésének beöltözve ment el"

ლ(゚д゚ლ)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...