Több külföldi videojátékos oldalt is felvásárolt az IGN Entertainment

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 21.
  • Biznisz
Link másolása
Ezzel a lépéssel olyan lapok és oldalak kerültek a cég égisze alá, mint a Eurogamer, a GamesIndustry.biz, a Rock Paper Shotgun, a VG247 és a Dicebreaker.

Általában felvásárlások esetén arra gondolunk, hogy egy játékkiadó, esetleg egy nagyobb ernyővállalat megszerez magának egy fejlesztő stúdiót, vagy akár egy másik kiadót is. Vannak kivételes akvizíciók, mint amilyen az Activision Blizzard King megvásárlása is volt, ahol globális jóváhagyásra volt szükség, lévén a piac egyik legnagyobb szereplője tette rá a kezét a piac egy másik, szintén a legnagyobbak között számon tartott kiadójára.

Viszont a felvásárlás nem csak a kiadókra jellemző dolog. A Gamesindustry.biz közölt cikket arról, hogy az IGN Entertainment megvásárolta a Gamer Network családot. Az ide tartozó oldalak nevei már ismerősebbek lehetnek, lévén maga a Gamesindustry.biz is ide tartozik, de a Eurogamer és a Rock Paper Shotgun is a Gamer Network tagja.

A felvásárlás értéke nem ismert, ahogy egyelőre az sem, hogy mik az IGN Entertainment tervei az újonnan megvásárolt lapokkal, viszont az tény, hogy így számos redundancia keletkezett a cég portfóliójában. Az IGN Entertainment maga is egy nagyobb egység, a Ziff Davis részét képezi, és magába foglalja a az IGN-t, a MapGenie-t, a HowLongToBeat-et és a Humble Bundle-t.

11.
11.
Obi Wan Kenobi
#10: Ahogy akarod. Egyszerűbb így mindenkinek. Vissza a vallási hegyibeszédekhez?
10.
10.
Doomsayer
#9: De ez a kommented is már megint nettó félrebeszélés és mutogatás. Mit akarsz elérni? Kaptál már egy kis figyelmet, nem? Egy árva betűt nem értesz abból, amit leírtam, csak balhézni akarsz, mi? Hát köszi, de nincs több időm erre.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
#6: Előbb kicsit olvass utána a történetnek a bojkott körül. Még ha a bojkott nem is volt annyira érdekes vagy hatásos, JK Rowling körül elég érdekes egy csapat ember állt össze. Nem csak youtubeon van erről egy elég jó esszé, hanem sok újság is olvas. Ennyire vörös posztónak látni valamit mint egyesek a "woke" dolgot látják, amit amúgy meg se tudnak fogalmazni pontosan mi, az meg már nevetséges szint kezd lenni :D

A bojkott még mindig nem a játék miatt volt :) Ha valamiről véleményt formálsz, olvass előtte el pár dolgot.
8.
8.
Ooorky
#7: Jahh, az gyönyörű volt, bud light fiaskó után megpróbáltak erőt mutatni, de csak azt sikerült mekkora törpe kisebbség valójában.
7.
7.
Doomsayer
#4: Annak a bojkottnak is sok értelme volt, mint az 5-ös kommentnek. Kb pont annyi. Közben meg annyit eladtak abból a játékból, mint a COD-ból és én is belenéztem, aztán a kvázi gyerekeknek is szóló témájú cím első órájában találtam egy nőt a mezőn, aki a feleségéről kezdett el dumálni. És akkor ezek után még jobban nem értettem a majomkodást, ami a játék körül zajlik.

Talán az emberek magányosnak érzik magukat, hogy mindenképpen, ilyen törzsi módon tartozni akarnak valami jól körülhatárolt csoporthoz? Aki nem tudja, hogy mihez kezdjen az próbáljon segíteni egy rászorulón és úgy mutassa meg, hogy mekkora fasza van, ne pedig azzal, hogy össze-vissza hőzöng, mint a legnagyobb ökör.
6.
6.
Doomsayer
#5: Most nem igazán értem a kommentednek a lényegét, vagy hogy mit akarsz szítani? Én nem politizálok egyáltalán és azt sem itt tenném. Én azt mondom, hogy egy Woke-os szar termék, a baloldalt kedvelő emberek és a gyűlölet az három teljesen más dolog.

Talán azért írsz ilyen ótvar kommentet, mert nem tudod, hogy ez a bal kéz és ez a jobb kéz ugyaz azon az egy testhez tartozik és úgy manipulál téged, ahogy akar? Igyekezzél átlátni rajta, különben csak a háborúskodást fogod megtanulni belőle. És ugye az nem olyan, mint a béke és nem is az élethez vezet.
5.
5.
Obi Wan Kenobi
#1: Szerintem az újságírási monopólium sokkal ijesztőbb mint a "rohadék libernyákok" de te tudod. A gyűlölet erős dolog.
4.
4.
negyven2
#1: DF esetében az ugye megvan, hogy több ottani személy pl. nyíltan bojkottálta A Hogwarts Legacy-t Rowling személye miatt. Vagyis a "woke" miatt nem kell aggódni, mert ők mindig is azok voltak (maximum némely esetben nem mentek el teljesen a falig)...
3.
3.
alratar
#2: A múlt havi szerintem teljesen rendben volt.
De az tény, hogy mások véleménye alapján, ez a ritkább.
2.
2.
crytek
Inkább a humble choice-t pörgetnék fel, mert egyre szarabb az egész
1.
1.
Doomsayer
Az Eurogamer leánya a Digital Foundry és ha most ezért az is woke-os szar lesz, akkor el is búcsúzhatnak a nézőiktől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...