A fejlesztők beszéltek a The First Descendantról

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 21.
  • Videó
Link másolása
A több mint hétperces videóban a játék történetéről tudhatunk meg többet, főleg az alapfelállás és a világépítés szempontjából, bár számos megválaszolatlan rejtélyt is maradt.

A The Game Awards műsorán mutatták be először a The First Descendantet, a Nexon fejlesztette sci-fi looter-shootert, ami a hétvégén tartja technikai tesztjét PC-n (erre a játék Steam-oldalán még jelentkezhetünk). Most pedig maguk a fejlesztők beszéltek egy hosszabb videóban a The First Descendant történetéről, annak is főleg inkább az alapjairól.

Száz év telt el azóta, hogy egy másik dimenzióból származó, agresszív, kolonizáló faj megtámadta a Földet, haderejükkel és óriási robotjaikkal pedig azóta a kihalás szélére taszították az emberiséget. Az emberek egyetlen reménye bezárni a kaput, ami összeköti a mi világunkat a megszálló Vulgus faj hazájával. A feladat ránk, a mások által Descendantnak (utód, leszármazott) nevezett harcosokra hárul, akik megörökölték őseik sorsát. Hogy ez pontosan hogyan is fogja befolyásolni a játékmenetet, egyelőre rejtély.

A The First Descendant az Unreal Engine 5-öt használja, és a látottak alapján nem is lesz okunk a panaszra, már csak a játékmenetből kellene többet látnunk. A looter-shooter valamikor a nyáron jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...