Hunt: Showdown - megszűnik a PS4-es és Xbox One-os verzió támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 22.
  • Hír
Link másolása
A Crytek kivonásos horror-lövöldéje augusztusban nagy frissítést kap: a grafikus motor a CryEngine 5.11-re vált, aminek következtében az előző generációs konzolokon leáll a játék támogatása.

Jelentős változtatások előtt áll a Hunt: Showdown, a CryTek megerősítette, hogy a nyárra tervezett frissítéssel lecserélik a jelenlegi motort a CryEngine 5.11-re, ami jelentős vizuális és technikai előrelépést jelent, de a dolognak van egy árnyoldala is. PlayStation 4-en és Xbox One-on megszűnik a játék támogatása.

Noha ezek után a shooter natívan fog futni PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en, az előző generációs konzolokon játszhatatlan lesz az egész. Nem csupán az új frissítésekről kell lemondani, hanem konkrétan leállnak a szerverek. A fejlesztő azonban megígérte, hogy a játékosok fiókjai és a korábban megvásárolt DLC-k érintetlen maradnak, azaz minden költség nélkül átvihetők PS5-re vagy Xbox Series X/S-re.

Hogy pontosan mit tartalmaz az augusztus 15-én érkező nyári frissítés ezen kívül, arról jelenleg kevés a részlet, de a CryTek a következő hetekben még több fejlesztői naplóval bővíti a tudástárunkat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...