HWSW: Viszlát HBO Max: mától csak Max van

  • Írta: szlav
  • 2024. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Magyarországon is elindult az HBO Maxot leváltó, kétszer annyi tartalmat kínáló Max, amivel bármiféle fennakadás nélkül folytatható a streamelés a megszokott módon, az új applikáció letöltése után - írja a HWSW.

Május 21-én Európában, többek közt Magyarországon is elindult a Discovery+ és az HBO Max egybegyúrásával létrejövő "Max", mely az új tartalmak mellett új díjcsomagstruktúrát is hoz. Az eddigi visszajelzések szerint az átállás iOS-en, Androidon és Android TV-s okostévén, valamint konzolokra tölthető applikációk esetén is gördülékeny az alkalmazás letöltése után, mivel még újrabejelentkezést sem igényel a folyamat a már meglévő e-mail cím és jelszó kombinációval, illetve a saját lista, az előzőleg megnézett tartalmak átkerültek, a félbehagyott tartalmak akadálymentesen folytathatók.

A régi HBO Max applikáció mától kezdve már nem használható, az új szolgáltatásra terel a felület, a hbomax.com weboldal pedig automatikusan átirányít a max.com oldalra. A Google Play áruház felhasználóknak kiküldött tájékoztatója szerint az előfizetések automatikusan átkerültek az új alkalmazásba május 19-től kezdődően, a számlázási időpont és adatok nem változnak.

A Max indulásakor a kedvezményes, 1590 forintos havidíjas csomag felhasználói számára a díj változatlan, július 23-tól kezdődően vagy az esedékes megújítási dátumtól továbbra is érvényben marad az örökre szóló 33%-os kedvezmény, a Max Standard csomag akkor érvényes havi díjára vonatkoztatva, ami jelenleg 2790 Ft/hó, tehát a későbbiekben 1850 forint/hó összeggel lehet majd számolni.

A Max platform frissített felhasználási feltételeket is hoz, többek közt az élő tartalmakhoz, csatornákhoz és események streameléséhez kapcsolódóan, melyek reklámot, szponzorációt, termékmegjelenítéseket tartalmazhatnak. A Warner emellett pontosítja a szolgáltatás használatára vonatkozó korlátozásokat, többek között a reklámblokkolók használatára vonatkozó tiltást, aminek megszegése a fiók tiltását vonhatja maga után, illetve a mesterséges intelligenciát használó eszközök képzésére irányuló adatkinyerés tiltását.

Az HBO Max előfizetéses online videostreaming-szolgáltatás tavaly május végén újult meg az Egyesült Államokban: az üzemeltető Warner Bros. Discovery elhagyta a Home Box Office rövidítéseként évtizedek óta használt HBO betűszót, ennek eredménye lett a Discovery+ és az HBO Max egybegyúrásával létrejövő "Max". Az új név alatt elérhető szolgáltatás egyben kínálja az HBO Max, a Discovery+ és az Eurosport kínálatát a továbbfejlesztett appon keresztül, az HBO Max jelenlegi tartalmának több mint a dupláját kínálva.

A Standard és Prémium csomag, illetve a Sport kiegészítőcsomag tartalmai és árazása is ismert már - a részletekért irány a HWSW!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...