The Witcher - így fest Liam Hemsworth Geralt szerepében

  • Írta: szlav
  • 2024. május 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Henry Cavill kihátrált a Vaják negyedik és ötödik szezonjából, így Ríviai Geralt főszerepét Liam Hemsworth veszi át. Most először láthatjuk hivatalos forrásból az új ábrázatot öltő karaktert.

Még két évad van hátra a Netflix-féle The Witcher-sorozatból, ám az első három szezonnal ellentétben a továbbiakban már nem Henry Cavill alakítja a franchise ikonikus szörnyvadászát. A bőrszerkót és a fehér parókát Liam Hemsworth veszi át, akit a közelmúltban egy-két forgatási fotón már láthattunk, a Netflix azonban ma egy hivatalos teaserben osztotta meg a nagyérdeművel Geralt új kinézetét.

Első ránézésre úgy tűnik, hogy Geralt recastingja nem sült el rosszul, végítéletet azonban csak azután fogunk tudni hirdetni, miután hallottuk Liam Hemsworthöt dörmögni is egy kicsit. Ennek az ideje pedig továbbra is határozatlan, a Netflix ugyanis még nem tűzött premierdátumot a negyedik évadra.

5.
5.
Csoki80
#4: Ha valaki nem szereti a fantasyt vagy mindenbe bele akar kötni az ne nézze. Én szinte minden részét jó kedvűen kikapcsolódva néztem.
4.
4.
silkgoat
Most nem azert de akar Sigourney Weaver is jatszhatna Geralt-ot, itt nem az a gond, hogy ki jatsza, meg ha Cavill tenyleg tok jo is volt benne. Itt azert mas bajok is voltak boven evvel a sorozattal.
En aki ismerem a konyveket jatekokat nem ertettem mi ez, a baj ott van, hogy nagylanyom aki se a jatekokat se a konyveket nem ismeri ugyanigy volt vele. Hogy ez meg mi a fasz volt :D
3.
3.
cyberstaker
Már megint ez a hate hullám. Annyira fárasztó... de legalább most sokan az írókra mérgesek, akik jogosan kiérdemelték a fikázást.
1.
1.
hedzsooo
Elejetol el lett kurtan tolva az egesz, bar meg az elso 2 evadnak voltak jo reszei, jelenetei... 3. mar igen gatya volt, en nem tudom mire kell itt varni de hajra! Azert remeljuk hogy a Hemsworth ur jol meg lett fizetve legalabb, alapjaban vele nincsen gondom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...