Call of Duty: Black Ops 6 - befutott az első teaser

  • Írta: szlav
  • 2024. május 22.
  • Teaser
Link másolása
Nyisd ki a szemed, az igazság hazug! Egy furcsa, ARG-szerű weboldallal és egy annál is furcsább kézikamerás videófelvétellel vette kezdetét a Call of Duty: Black Ops 6 marketingkampánya.

A nagybetűs, hivatalos leleplezés továbbra is várat magára, a Treyarch és az Activision azonban már megkezdek megágyazni az idei Call of Duty első nagy bemutatójának. Ma élesedett az akár egy ARG részeként is értelmezhető weboldal, amelyen egy tévéképernyő, rajta pedig egy kézikamerás videófelvétel látható. A felvételen néhány alak a Rushmore-hegy felé tartanak az éjszakában, hogy a kőbe vésett amerikai elnökök arcát egy-egy hatalmas szemkendővel rongálják meg. A kendőkön pedig a "The truth lies" felirat olvasható.

És hogy honnan tudjuk, hogy ez a Black Ops 6-hoz tartozik? Nos, a negyedik kőarc, Abraham Lincoln kendőjén az az új Black Ops logó látható, amellyel az idei nagy nyári Xbox-műsort követő adást is ellátták. Emellett az is árulkodó, hogy a weboldalon található virtuális tévéképernyő csatornaváltója csupán a 6-os számig léptethető előre.

Ezzel tehát valóban elrajtolt az idén ősszel várható új Call of Duty marketingkampánya. A következő hetekben nagy bemutatók várhatók a játék kapcsán, melyről az eddigi szivárgások alapján annyit tudunk, hogy a Treyarch az öbölháború eseményeit is beleszövi a Black Ops-széria történetszálába. Az idei továbbá különleges lesz abból a szempontból is, hogy immáron a Microsoft gyámsága alatt készül el, s így bekerül majd az Xbox Game Pass könyvtárába is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...