Jason Voorhees-szel is számolni kell a MultiVersusban

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 24.
  • Videó
Link másolása
A Péntek 13 legendás főgonosza is benne lesz a Player First Games verekedős játékában, és hozza magával ikonikus macsétáját is. Ha nem vigyázol, ágyastól összecsomagol és ledob a pálya széléről is - lásd az új gameplay trailerben!

Kevesebb mint egy hét választ el minket a MultiVersus második nekifutásától, pár napja már az is biztossá vált, hogy az ikonikus horror frencsájz legendás gonosza, Jason Voorhees is csatlakozik az igen impozáns karakterlistához.

Ahogy az sejthető volt, a Péntek 13 főgenyája egy igazi tank, macsétát és fejszét forgat a kezében, és néhány látványos kunszttal tör borsot az ellenfelei orra alá. Egy ágyat csuk össze alattuk, netán hálózsákba gyömöszöli őket, a csomagot pedig szépen ledobja a pálya széléről. A klasszikus megjelenése mellett a Jason X-ből kölcsönvett skint is választhatjuk neki.

Jason azonnal megnyitható lesz a Season 1 prémium szezonbérletével, amely ingyenes lesz azok számára, akik részt vettek a nyílt bétateszten. A MultiVersus május 28-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...