A Ubisoft nem hagyja ki a Gamescomot

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 24.
  • Rendezvény
Link másolása
A francia kiadó is jelen lesz játékaival a kölni expón, így nagy eséllyel a Gamescom nyitóestjén további bejelentések és látnivalók várhatóak a Ubisofttól. A fő attrakció nyilván az Assassin’s Creed: Shadows és a Star Wars Outlaws lesz.

A következő hetek és hónapok a különféle játékbemutatóktól lesznek hangosak. A Gamescomon augusztus 21. és 25. között rendezik a Kölnben, és noha júniusban Ubisoftnak lesz egy házi rendezvénye is, ki nem hagyná a németországi eseményt sem.

Lehetséges, hogy az Opening Night Live bemutatóján előkerülnek a francia kiadó játékai is, sőt még standdal is előrukkolhatnak a kiállítás termében. Az biztos, hogy a marketinggépezet a nyár végén gőzerővel dolgozik majd, hiszen ott az Assassin’s Creed: Shadows és a Star Wars Outlaws is - utóbbi pont augusztus végén kerül a boltok polcaira.

Ezt megelőzően, a fontosabb bejelentésekre a június 10-én esedékes éves Ubisoft Forwardon számíthatunk. A nagy visszatérők mellett kicsit sajnáljuk, hogy a Nintendo például nem lesz ott az expón.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...