Egy hétig ingyenesen játszható lesz a Skull and Bones

  • Írta: szlav
  • 2024. május 26.
  • Akció
Link másolása
A Ubisoft 11 évig fejlesztett kalózos játéka a megjelenése után nem keltett nagy hullámokat. Ha eddig te sem neveztél be a Skull and Bones-ra, akkor hamarosan egy teljes heted lesz rá, hogy megismerd a játékot.

A Skull and Bones hosszas, hányattatott sorsú fejlesztéséről, annak többszörös újraindításáról, illetve a Ubisoft vezetőségének érdekes kommentjeiről hosszú esszéket lehetne írni, de a lényeg mégiscsak az, hogy a játék elkészült, megjelent, néhány játékos számára pedig biztos örömet is okozott. Ha ti nem ebbe a csoportba tartoztok, hiszen még esélyt sem adtatok a rosszhírű címnek, akkor itt az ideje, hogy a Season 2 rajtjával ti is vitorlát bontsatok!

A Ubisoft ugyanis egy teljes héten át, május 30-tól június 6-ig ingyenessé teszi a Skull and Bonest, PC-n (Ubisoft Connecten és az Epic Games Store-on), Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön egyaránt. Mivel egy jókora, MMO-sított akció-szerepjátékról van szó, igen valószínű, hogy a próbaperiódus idején különösebb limitek sem várnak majd bennünket, egy hét pedig bőven elég idő arra, hogy eldöntsük, érdemes-e a később benevezni a játékra.

A jövő hét közepén tehát legyetek résen, mi pedig előre is jó szórakozást (és kitartást) kívánunk a hajózáshoz! A próbaidőszak pontos időpontjairól és egyéb részleteiről a Ubisoft weboldalán tájékozódhattok.

2.
2.
xanatos0911
AAAA… pedig ez aztan AAAA lehetett volna, de hat… sajnos inkabb csak uuuh lett belole.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...