SGF 2024: Pénteken Silent Hill Transmission

Link másolása
Az eseményen a készülőben lévő élőszereplős adaptáció kerül terítékre, ráadásul a Bloober Team is megosztotta az esemény hírét, így jó eséllyel a tőlük érkező remake-ről is megtudhatunk ezt-azt.

Szokták mondani, hogy a Konami egy aranybányán ül, legalábbis ami a franchise-okat illeti, hisz a japán kiadónál vannak a Silent Hill-jogok mellett a Castlevania és természetesen a Metal Gear Solid-sorozat is. Az már egy másik kérdés, hogy mit kezd velük kiadó. A három nagy név közül eddig a Silent Hill volt előtérben, és úgy tűnik, hogy ez továbbra is így fog maradni.

Friss bejelentés, hogy magyar idő szerint május 31-én 01:00 órakor tartják meg a Silent Hill Trasnmissiont, ahol a Return to Silent Hill filmről tudhatunk majd meg többet. De természetesen a játékok is nagy szerepet kapnak. Igaz, hivatalosan nem árulták el, hogy mit láthatunk majd, az azért beszédes, hogy a Bloober Team és a NeoBards Entertainment kreatív rendezője is megosztotta az eredeti bejelentést.

Ezek alapján jó eséllyel láthatjuk majd a Silent Hill 2 Remake-et és a Silent Hill f-t is. A műsort a Silent Hill YouTube-csatornáján nézhetjük meg, az időeltolódás miatt remélhetőleg visszanézhető lesz egy, magyar idő szerint kellemesebb időpontban is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...