Túl az 500.000 eladott példányon a Songs of Conquest

Link másolása
A múlt héten lépett ki a korai hozzáférésből a régi Heroes of Might & Magic-játékokat idéző alkotás, a fejlesztők pedig a siker kapcsán prezentálták a távlati terveiket is.

Két évnyi korai hozzáférés után május 2-án végül megjelent a Songs of Conquest 1.0-s verziója, a játék pedig nemcsak kritikailag siker, de úgy fest, hogy kereskedelmileg is, mivel már túl vannak az 500.000-es eladáson. A csapat ennek apropóján mutatta be a Songs of Conquest roadmapját, amiben tartalomban nem lesz hiány, ráadásul 2025 teléig be is lesznek táblázva a rajongók.

A tartalmak kisebb, fizetős DLC-k formájában érkeznek majd, amelyek egy-egy történetet, Wieldert (a hősök itteni megfelelői), illetve olyan játékmeneti elemeket hoznak majd, mint az új settek. Érdekesség, hogy a DLC-kkel érkező tartalmak egy része elérhető lesz az alapjátékban is, feltételezhetőleg ez a tárgyakra fog első sorban kiterjedni. Viszont szeretnék tovább mesélni a játék történetét és tovább bővíteni annak világát, ehhez pedig többek között egy új frakciót is szeretnének majd bevezetni a játékba.

Ennek elkészítése viszont időt vesz igénybe, ezért a tervek szerint a játékhoz eddig betervezett 4 fizetős DLC-t 2-2 arányban adnák majd ki a kiegészítő előtt és után, nagyjából negyed éves időközökkel. Pontos dátumokat egyelőre nem tudni, de az ősszel érkező Rise Eternal DLC-vel egy időben várható a játék konzolos megjelenése is.

1.
1.
Tr4nCe
Megérdemli a játék! Én már a legelején beszereztem és teljesen megéri minden forintját! Aki szerette anno a HOMM3-at, ezt is fogja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...