Júliusban jelenik meg a Zenless Zone Zero

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 28.
  • Megjelenés
Link másolása
A bejelentés apropóján még egy nyereményjátékot is hirdetnek. Az előregisztráció továbbra is él, a jelentkezők számától függő nyeremények közül is már csak egyet nem oldottak ki a játékosok.

A Hoyoverse eddigi játékai elképesztő anyagi sikert jelentettek a stúdiónak, ezért nem meglepő, hogy a 2022-ben bejelentett játék iránt tanúsított érdeklődés milliós nagyságrendekben mérhető. A teljesen új franchise már számos tesztet tartott, és a jelek szerint már rákanyarodtak a célegyenesre, és a Zenless Zone Zero hivatalos megjelenési dátumot is kapott: július 4-én válik elérhető minden bejelentett platformon.

Az esemény apropóján egy nyereményjátékot is hirdetett a játék hivatalos X-oldala, amelyben követni kell őket és újraposztolni a bejelentést. A június 3-ig tartó játékban 4 PlayStation 5-öt, 10 mechanikus billentyűzetet és 60 darab véletlenszerű karakter állványt sorsolnak majd ki.

A gatcha-játékok királyainak új játéka július 4-én válik elérhetővé PlayStation 5-ön, PC-n az Epic Games Store-ban, illetve iOS-en és Androidon is. Az előregisztráció még él, a kellő számú regisztrációhoz kötött hat darab nyereményből már ötöt kioldottak a játékosok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...