Az Xboxnak gyártanak új játékot a Rocksteady egykori alapítói

  • Írta: szlav
  • 2024. május 29.
  • Pletyka
Link másolása
Sefton Hill és Jamie Walker a Rocksteady Studios megalapításával váltak ismertté, jelenleg azonban a Hundred Star Games csapatát vezetik. Ez a stúdió pedig a pletykák szerint az Xbox markába csapott.

A Rocksteady Studios legutóbbi "mesterműve", a Suicide Squad: Kill the Justice League, fogalmazzunk úgy, hogy nem a stúdió legfényesebb munkájaként kerül majd be a történelemkönyvekbe, az egykori alapítók pedig valószínűleg örülnek, hogy a nevük már nem köthető a projekthez. Sefton Hill és Jamie Walker a londoni Hundred Star Games megalapításával folytatták a karrierjüket, az eXputer beszámolója szerint pedig már meg is van az első nagy projektjük.

A frissen létrehozott stúdió jelenleg is újabb tagokat keres, mégpedig egy AAA-kategóriás, egyjátékos akció-kalandjátékhoz, amelyet az Unreal Engine 5-ön fejlesztenek majd. Igazán nagy löketet pedig az ad a csapat első fejlesztésének, hogy a Microsoftnál találtak támogatást rá: a redmondiak finanszírozzák a fejlesztést, így bizonyára Xbox-konzolokra és PC-re várható majd a játék megjelenése, bármi is legyen az.

Nyilvánvalóan csupán évek múlva láthatunk és hallhatunk majd komolyabb részleteket a tervezőasztalon heverő játékról, ám már csak a veterán fejlesztők miatt is érdemes lesz szemmel tartanunk a projektet.

5.
5.
crytek
#4: A ms megnyilvánulásaiból itélve semmi sem 100% xbox cím. Ezek akármikor benyöghetik hogy már készül a forza ps5 port meg ilyenek.
4.
4.
negyven2
#3: De itt nem erről van szó. A mindenki által kedvelt és nagyra becssült, Crytek névre hallgató philanthropist fórumtársunk, abba kötött bele, hogy az Xbox-nak nem érdemes játékot gyártani, mert lassan minden kijelző Xbox lesz. De ebben a hírben az Xboxnak, csupán annyit jelent, hogy az Xbox (Game Studios) fogja pénzelni és kiadni a játék Xbox hardverre és PC-re megjelenő változatait.
3.
3.
Ooorky
#2: Miért is?

Xbox már nem egy konzol, gyakorlatilag bármin lehet "vele" játszani aminek kijelzője van.
2.
2.
negyven2
#1: Tudjuk, hogy elég komoly mentális kihívásokkal küzdsz, de azért nem kéne ezt ilyen nyíltan felhoznod minden alkalommal
1.
1.
crytek
Xboxnak lol. Ez lassan elcsépelt mivel nemsokára ott tartunk hogy minden kijelző egy xbox :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...