SGF 2024: Holnap éjjel Marvelous Game Showcase!

  • Írta: szlav
  • 2024. május 29.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha szereted a japán játékokat, akkor érdemes lesz figyelemmel követnek a Marvelous idei nyári műsorát. A 30 perces adás holnap éjfélkor kezdődik, vagyis érdemes kávét bekészíteni!

Mielőtt elkezdődnének az igazán nagy kaliberű nyári műsorok, a Marvelous is megtartja a saját show-ját. A Marvelous Game Showcase 2024 holnap, azaz május 30-án éjfélkor kerül megrendezésre, a nagyjából félórás műsorban pedig japán fejlesztésű játékokra számíthatunk majd. A közvetítést eredeti nyelven követhetjük majd a lenti lejátszóablakban, de érdemes lesz szemmel tartani a Marvelous Europe csatornáját is, hiszen jó eséllyel ide is felkerülnek majd a trailerek angol verziói.

És, hogy milyen játékokra számíthatunk? Nos, kőbe vésett listánk még nincs, de ahogy arra a Gematsu is rávilágított, a Marvelous nemrég bejegyezte a Farmagia, a Guardians of Azuma és a Daemon X Machina: Titanomachia címeket, így jó esély van ezek bejelentésére a többi látnivaló mellett.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...