Kiderülhetett, melyik játék lesz ingyenes jövő héten az Epic Games oldalán

  • Írta: osan
  • 2024. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
Idő előtt kiderülhetett, hogy melyik játékot tölthetjük majd le ingyenesen a jövő héten az Epic Games webáruházából. A heti forgás jelenleg a Chivalry 2-t foglalja magában, a szivárogtatás szerint pedig a következő alkotás egy Marvel-játék lesz.

A Dealabs munkatársa, a híres szivárogtató, Billbil-Kun állt elő azzal az információval, miszerint a jövőheti ingyenes játék a Marvel’s Midnight Suns lesz az Epic Games webshopján június 6. és 13. között. A Firaxis játéka majd a jelenleg elérhető Chivalry 2-t cseréli le a webshopban.

Miért számít ez szivárgásnak, hogyha általában csütörtökönként szokta felfedni a cég a következő hét csemegéit? Mert az Epic Games Store Mega Sale keretein belül nem lövik le a poént 1 héttel előbb és „titkos” ajándékokat osztogatnak, így viszont Billbil-Kun információ leleplezték ezt a titkot.

A körökre osztott taktikai szuperhősjáték, melyet XCOM-veteránoktól kaptunk még annak idején nem lett egy kiváló alkotás, azonban a harcrendszere kifejezetten addiktívra és taktikusra sikeredett, így ha másért nem is, azért mindenképp megéri kipróbálni, főleg ingyen.

1.
1.
hedzsooo
Az MMS 1 kivalora sikerult jatek a maga kategoriajaban, INGYEN aztan meg plane mindenkinek ajanlom h tegyen 1 probat majd vele! ;) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...