Ezek lesznek az Astro Bot előrendelői bónuszai

Link másolása
Mától adhatjuk le a rendelésünket a Sony idei legcukibb exkluzív játékára, ami a legutóbb State of Play alkalmával túlzás nélkül ellopta a show-t. Árakról egyelőre csak nem hivatalos információk vannak.

Hiába az előzetes pletykák és szivárogtatások, semmi sem tudta felkészíteni a PlayStation játékaira kíváncsi embereket arra, amit az Astro Bot első trailere nyújtott. A 2020-as Astro's Playroom kibővített, "igazi játékká" válása ősszel jelenik meg, és a látottak alapján minden visszatér, amit a techdemóban szerettünk, és még ezen felül is rengeteg újdonságra számíthatunk az easter egg-bombán túl.

Az előrendelések a mai nappal indulnak majd, a Team ASOBI pedig egy külön blog bejegyzésben taglalta, hogy mit is kapnak azok, akik most adják le a rendelésüket. Kapásból három verzió lesz elérhető: fizikai és digitális standard verzió, illetve egy Digital Delux Edition is, az előrendelői bónuszok mindegyik mellé járnak majd. Ezek a PaRappa-kosztüm, a Glorious Graffiti skin a Dual Speedsterünkhöz, illetvek két Astro avatár. A fizikai kiadás mellé egy poszter is jár, íme (a másik oldal a cikk végén látható):

A Digital Deluxe Edition kapja a legtöbb extrát: további két új Astro skint (aranyozott és yharnami vadász kosztüm), két extra Dual Speedster festést (Neon és Champion's Gold), valamint 12 darab PSN avatárt, na meg perszer a játék teljes zenei anyaga és egy digitális művészeti album is érkezik mellé.

A játék eddig rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, és ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a mai trendekhez képest egy visszafogottabb árcédulát is kap. Egy ResetEra felhasználó talált rá egy japán oldalon a játékra, ahol 7180 jenben határozták meg az árát. Bár egyes kommentelők felhívták rá a figyelmet, hogy ez az ár egy extra kedvezmény eredménye, a valósnak vélt 7980 jen is még mindig 60 eurót jelent. A pontos és hivatalos ár ma fog kiderülni. Az Astro Bot 2024 szeptember 6-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re.

7.
7.
Nothing
#3: Astro-t egyszerűen nem lehet nem szeretni. :)
6.
6.
semetka
Előrendelve, nagyon várós.
5.
5.
cyberstaker
+1 Day1. Ez lesz az egyetlen game ami TÉNYLEG kiaknázza majd a dualsense-t, amire az egész ps5-t kezdeti marketingjét felhúzták.
4.
4.
zoli12i
Ezt a csapatot támogatni akarom majd, szóval jöhet belőle a Deluxe edition.
A Sony-nak meg remélem jó kis fricska lesz ha ez jól fogy, míg a Concord meg bukás lesz.
3.
3.
MikeHock
Imádom, hogy mindenki milyen lelkes ezzel a játékkal kapcsolatban.

Természetesen itt is insta vétel lesz.
2.
2.
Robilluma
Jöhet a fizikai kiadása ennek a cukiságnak day1.
Lesz két hét végigvinni a Black Myth Wukongot. Necces :D
1.
1.
Zisten
Ezt tutko Day1 veszem. <3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...