SGF 2024: Cinematic előzetest kapott az Enotria: The Last Song

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Az olasz folklór által inspirált, a zsáner nagyjainál sokkal napfényesebb soulslike ma egy CG előzetessel alapozott meg a szeptemberi premierre. Maszkot fel, irány a csatatér!

Nem most láttuk először az Etoria: The Last Songot, hiszen a korábbi trailerek és gameplay bemutatók mellett az érdeklődők már egy demót is kipróbálhattak PC-n vagy PS5-ön. Most egy piszkosul látványos CG előzetessel készült a Jyamma Games, amely gyakorlatilag egyetlen "boss fightot" fed le.

Habár korábban többször is csúsztatták a játék megjelenését, jó hír, hogy a szeptember 19-re kitűzött premierre elkészül az Xbox Series X/S-re szánt port is. Ezt azért érdemes külön kiemelnünk, mert eredetileg a fejlesztők csak PC-re és PlayStation 5-re szánták a játékot, az érdeklődők kérésére azonban kibővítették a platformlistát.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
hedzsooo
Ez is 1 bombasiker lesz az iden varhatoan, ha a teljes jatek + annak az osszessege is majd hozza az eddig latott dolgok szintjet, otletesseget, ude szinfoltjat. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...