SGF 2024: Izgalmas stratégiai játéknak ígérkezik a Battle Aces

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy őrülten látványos animés előzetessel, rögtön utána pedig némi játékmenettel mutatkozott be az Uncapped Games stratégiai játéka, a Battle Aces. Nem csak a zsáner rajongóinak lehet érdekes a játék.

Amikor először megláttuk a Battle Aces őrülten pörgős és piszkosul látványos anime előzetesét, melyben két mechpilóta és egy halom robot estek egymásnak a harctéren, egyből azt gondoltuk, hogy valódi játékmenetet nem fogunk látni a játékból, bármi is legyen az. Hamar ránk cáfoltak, az Uncapped Games ugyanis egyből színpadra vitte a gameplay előzetest is.

Ebből pedig kiderült, hogy a Battle Aces egy vérbeli RTS lesz, amelynek a Blizzard Entertainment játékai jelentettek inspirációt. Az Uncapped Games határozott célja az volt, hogy könnyen hozzáférhetővé, de nagyon szórakoztatóvá tegyék azt, ahogy egymásnak feszülnek a gépesített seregek, ebben pedig az úgynevezett Unit Deck lesz majd a segítségünkre - egyféle pakli, amellyel a saját igényeinkre szabhatjuk majd az egységeink kompozícióját.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Rendesen felcsillant a szemem amikor élőben néztem azt steamre lépve látom multis. Nagy kár érte
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...