SGF 2024: Ezek voltak a Day of the Devs műsorán

  • Írta: osan
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Egyből a Summer Game Fest főműsora után volt látható a Day of the Devs, mely során további címeket mutattak be, részleteztek a fejlesztők, meg persze számos interjút is láthattunk.

Karma: The Dark World

Egy új pszichológiai thrillert kapunk majd a Karma képében, mely az 1984-es, disztópikus Kelet-Németországban fog játszódni és a Leviathan cégóriás mindenütt jelen van, figyel. Az orwelli áthallás valószínűleg nem véletlen, azonban többet még nem tudni a projektről, még közelítőleges megjelenési dátumot sem kaptunk, csak a platformokat jelentették be: PlayStation 5, Xbox Series X/S és PC.

Tom the Postgirl

A Tom the Postgirl során egy igazán szürreális élményben lehet majd részünk, a kézzel rajzoltnak tűnő látvány is nagyban hozzáad az érzéshez, de ami igazán érdekes az a történet: postai útjaink során nem bírjuk kis és be-belesünk a helyiekhez, ezzel megismerve életük egy szegletét. Természetesen valami ominózus dolgot is észreveszünk majd, ami biztosan a feje tetejére fogja állítani a kalandot. A Tom the Postgirl még nem kapott megjelenési dátumot és egyelőre csak PC-re van bejelentve.

Psychroma

Egy oldal nézetes side-scroller érkezik majd valamikor Psychroma címmel PC-re. A narratív fókuszú történet során egy digitális médiumot fogunk alakítani, akivel a múltat kell felfednünk azzal, hogy különböző emlékfoszlányokat gyűjtünk egy kibernetikus házban, illetve hogy kiűzzük a szellemet a masinából.

Petal Runner

Sapphire Valley napsütéses városkája vár majd ránk a Petal Runnerben, hogy a bicajunkra ugorva csatlakozzunk Cali és Kira kalandjához. Megrendeléseket fogunk kiszállítani, új barátokat szerzünk, minijátékokkal ütjük majd el az időt, mindezt miközben egy érzelmes felnövéstörténetnek leszünk tanúi. A Petal Runner egyelőre csak PC-re van bejelentve.

Cozy Grove 2

Visszatér a Cozy Grove és ezúttal is a kedvesség lesz a fő motívum. Számos feladatunk, lehetőségünk lesz a játékban, de ami talán a legfőbb az az, hogy medve barátainknak segítsünk békére lelni. Az életszimulátor során természetesen majd készíthetünk tárgyakat, építhetünk és kempingezhetünk miközben felfedezzük a rejtélyes – mégis elbűvölő – szigetet. A Cozy Grove: Camp Spirit mobilokra érkezik majd valamikor, már elő lehet regisztrálni rá, de a Netflix kínálatában is megtalálhatjuk majd.

Természetesen nem csak 5 címről esett szó a műsor során, de talán ezek voltak a legérdekesebbek. A többiről sem illene elfeledkezni, íme a listájuk:


Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Robilluma
A Psychroma és a Phoenix Springs nagyon egyediek art designban, hangulatban. Utóbbinak a zenéje is kjó és a szinkronhang is nagyon erős.
Mindig vannak gyöngyszemek.
A Tides of Tomorrow tűnik az egyik legérdekesebbnek.
1.
1.
crytek
Karma: The Dark World kegyetlen jó lesz.
A Cairn is érdekes lesz a mozgásból ítélve külön irányíthatjuk majd a hegymászó kezeit lábait azért olyan tupa a mozgás.

Zoochosis is érdekes lesz

Tides of Tomorrow is érdekesnek néz ki de még nem derül ki mi is lesz ez..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...