SGF 2024: Sztorielőzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 6

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops 6 nyitotta az Xbox Games Showcase műsorát. A szériától megszokott, őrületesen látványos, akciófilmekbe illő jelenetek ezúttal sem maradnak el, ahogy a Black Opstól elvárható sötét történetszál sem.

Korabeli felvételekkel, a The Prodigy Firestarterével és rengeteg látványos gameplay snittel érkezett meg a Call of Duty: Black Ops 6 első valódi trailere. Phil Spencerék nem haboztak, az Xbox Games Showcase legelejére vették a játék első sztoribemutatóját, melyből kiderül, hogy Woods, Mason, Hudson és a Black Ops-széria főbb szereplői ismét visszatérnek, a hidegháború után és az öbölháború hajnalán azonban még a kompromittált CIA belső fenyegetése is célkeresztet fest rájuk.

Phil Spencer kihangsúlyozta, hogy a Treyarch és a Raven Software által fejlesztett játék elsőnapos cím lesz az Xbox Game Pass kínálatában is, amikor az megjelenik október 25-én. Ma este pedig közvetlenül az Xbox Games Showcase után egy Call of Duty: Black Ops 6 Direct adás is várható lesz, amelyben 25 perces deep dive-ot kapunk a sztorimódból, illetve beleleshetünk majd a többjátékos- és Zombies játékmódokba is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...