SGF 2024: Beköszönt a State of Decay 3 is

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox külön bejáratú zombis szériája trilógiává bővül, ám azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor. Most egy remekül festő és meglepően érzelmes előzetessel jelentkezett a State of Decay 3.

Egy újabb CG előzetessel jelentkezett az Undead Labs zombis túlélőjátéka, a State of Decay 3. Habár pár másodperc erejéig úgy tűnt, mintha valódi játékmenetet is elrejtettek volna a trailerben, a videó java előre renderelt cinematic, annak azonban eléggé hatásos. A zombiapokalipszis továbbra is kegyetlenül szedi az áldozatait - róluk emlékeznek meg az új trailer hősei.

Mivel a játék részleteiről, annak megjelenéséről, vagy bármely másról nem kaptunk egyelőre újabb infókat, csak azt ismételhetjük meg, amit eddig is tudtunk: a State of Decay 3 már a megjelenésekor csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is, bármikor kerüljön sor erre.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...