SGF 2024: 2025-ben jön a Clair Obscur: Expedition 33

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy kilátástalan helyzet és a sötét, mégis csodás világ vár ránk a 33-as expedíció kalandjában, ahol egy, a valóságot újrafestő lény megállításán kell ügyködnünk.

Képzeljünk el egy világot, ahol minden megváltozhat egyik évről a másikra. Nemcsak az ismerős tájak, városképek tűnhetnek el, de a barátaink és szeretteink is egyetlen ecsetvonás hatására megszűnhetnek létezni. A komor, már-már tragikus tónusú világban a Festőnek nevezett entitás minden évben újrafesti a valóságot, a megállítására pedig már sokadik alkalommal szerveznek expedíciót.

Csapatunkkal mi leszünk a 33-ik ilyen expedíció, és első ránézésre nem rendelkezünk jobb esélyekkel, mint az előző különítmények. A csapatunk közszörnyekkel és könyörtelen bossokkal is szembe kerül majd, első ránézésre egy körökre osztott harcrendszer és egy ritmus játék keverékét kapjuk.

A Clair Obscur: Expedition 33 valamikor 2025-ben érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
hedzsooo
#1: +1 Eddig nagyon bejott nekem is az elborult latvanyvilaga! :)
1.
1.
warden
Ez eddig elég jól néz ki. Talán ez volt a napokban a legnagyobb pozitív meglepetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...