SGF 2024: Így fest játék közben a South of Midnight

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Compulsion Games cajun akció-kalandjátéka végre megkapta az első gameplay bemutatóját! Valahogy így nézne ki az, ha Louisianát elárasztanák a helyi folklór démoni lényei!

Beszélő óriásharcsával, hatalmas aligátorral és egy démonoktól hemzsegő lápvidékkel mutatkozott be a South of Midnight játékmenete. A korábbi előzetesek jellegzetes, stop-motionre emlékeztető mozgásanimációsa nem hiányzik a játék átvezetőiből sem, játékmenet közben azonban egy vajsimán futó, pörgős akció-kalandjátékot kapunk.

A gameplay bemutató során főhősünk egy omladozó templom felé tart, útközben azonban egy csúnya miniboss is az útját állja. Akció közben láthatjuk tehát, hogy hogyan használhatjuk majd a lélekenergiát fegyverként vagy akár repülésre is, illetve annak is szemtanúi lehetünk, ahogy a démonok elpucolása után kivirágzik a rontástól szenvedő vidék.

A South of Midnight valamikor 2025-ben érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. A játék szintén elsőnapos Xbox Game Pass cím lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Tetszik a game ,de az átvezetőknál nagyon irritál a rohadt kevés fps

"stop-motionre emlékeztető mozgásanimációsa nem hiányzik a játék átvezetőiből sem"

Ezt egyszer majd megmagyarázhatnák a készítők miért is jó ez a megoldás..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...