SGF 2024: Szeptemberben érkezik az Age of Mythology: Retold

  • Írta: szlav
  • 2024. június 9.
  • Videó
Link másolása
Az Age of Empires-játékok után alaposan felújított remake-et kap az Age of Mythology is. Egy látványos, játékmenetből ollózott előzetes kíséretében ismertük meg a megjelenési dátumot is.

Az Age of Empires-széria epizódjai már megkapták a méltó felújításukat nemcsak PC-n, de Xbox-konzolokon is, idén ősszel pedig még ennél is alaposabb kezelést kap az Age of Mythology. A legendás RTS-ben a különféle népek mitológiai lényeit és isteneit hívhattuk csatába, ez pedig természetesen nem lesz másképp a remake-ben sem.

A ropogósan friss, meggyőzően festő előzetesből pedig nemcsak azt tudtuk meg, hogy hogyan néz ki majd a játék élesben, de azt is, hogy a megjelenésére csupán szeptember 4-ig kell várnunk. További jó hír, hogy ezen a napon jelenik meg a PC-re és az Xbox Series X/S-re szabott kiadás is, az pedig csak természetes, hogy ez is elsőnapos Game Pass cím lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
crytek
#4: A game pass nem az ilyen hosszú játékokra van kitalálva mástól veszi el az időt csak. 120 ftért akkor is megéri ha sose fogom elindítani
4.
4.
Ooorky
#3: Azt írja benne lesz GamePass-ban, így én passzolom a vásárlást, de kösz az infót :-)
3.
3.
crytek
Siessen aki meg akarja venni. Szokásos lemaradtak a nullák 12K helyett 120ft.Ennyit megért nekem

https://www.xbox.com/hu-HU/games/store/c8b6b2d7-a454-4a39-92a9-fba5b97d681d/9NPKGVXPFRSX
2.
2.
Ooorky
Úgy látom a félresikerült kínai DLC-t próbálják ők is elfelejteni XD
1.
1.
crytek
Kell venni lassan valamit vgat a gépbe...mese nincs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...