SGF 2024: Bemutatták a Perfect Darkot

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Több évnyi fejlesztés és már-már kínos csend után végre újra életjelet adott magáról a játék, ráadásul egy játékmentet is megvillantó trailerrel. Hogy mikor jelenik meg, az viszont továbbra is kérdéses.

Valószínűleg már a rajongók is letettek a Perfect Darkról, főleg, hogy a több évnyi fejlesztés mellett is masszív rádiócsönd övezte a fejlesztést. Pár képet kaptunk csupán az évek alatt, illetve nem túl szívderítő híreket magáról a fejlesztésről, így jó okkal aggódhattunk a játék sorsáért.

Ezért is olyan jelentős, hogy végre mozgásban is láthatjuk a játékot, ráadásul a játékmenetet kiemelő formában. A lopakodós FPS történetébe is belekóstolhatunk, igaz, a dupla svéd csavarokra építő cselekményről pont annyit tudunk csak meg, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Az egyetlen, ami kifejezetten hiányzott az előzetesből, az a megjelenés időpontja.

Nemhogy egy kellemesen pontatlan időablakot, de még egy évszámot sem kaptunk, sőt még annyit sem kaptunk a videó végén, hogy melyik platformokra érkezik a játék. Nem kizárt, hogy még 2025-ben sem játszhatunk így a Perfect Darkkal.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
hedzsooo
Ez eddig egeszen jol fest
2.
2.
Robilluma
Bár még évet se mutattak és mivel a játék fejlesztési pokolban volt, nem nagyon hiszem el amit mutatnak, de ez amit itt láttunk nagyon rendben volt. A stealth, ügyeskedős, parkour, kombat része így együtt jól festett. A South of Midnight és a Gears cinematic trailer mellett ez volt ami tetszett.
Míg az Indiana Jones és az Awoved eszméletlen gagyinak tűnt. :/
1.
1.
crytek
Ez nagyon jó lesz! Lesz mit tolni ezerrel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...