SGF 2024: Megjelenési dátumot kapott a Microsoft Flight Simulator 2024

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Késő ősszel újra pilótákká válthatunk egy minden eddiginél szebb, részletgazdagabb és eseménydúsabb kalandban, ahol szó szerint csak a csillagos ég lesz a határ.

Bár a repülőgép szimulátorok terén nem igazán van erős verseny (legalábbis a mainstream címek kapcsán), az Asobo Studio csapatát látszólag ez egy cseppet sem érdekli, és a trailer alapján újból egy olyan játékot készítenek, ami még éveken át etalon lesz a saját nemében. A Microsoft Flight Simulator 2024-ben nemcsak bolygónk teljes felszínét repülhetjük be, de számos küldetést és feladatot is teljesíthetünk, mint az erdei tűzoltás vagy a csomagszállítás.

A tájak madártávlatból és testközelből is kifejezetten jól néznek ki és kidolgozottnak tűnnek, még az olyan mellékes részletekre is figyeltek a fejlesztők, mint a vadvilág. Ráadásul még egy megjelenési dátumot is kaptunk, a játék november 19-én jelenik meg Xbox Series X/S-re és PC-re, természetesen már az első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

1.
1.
crytek
Brutális amilyen minőséget ez a game képvisel.
Ezt ha át tudná vinni a ms minden játékába nem lenne itt semmi gond
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...